Джемба-Джемба: Трябва да бъдем концентрирани

20:26
Джемба-Джемба: Трябва да бъдем концентрирани
Новият футболист на Партизан Ерик Джемба-Джемба каза днес преди заминаването за Разград, че Партизан може да се класира за групите на Шампионската лига, но трябва да бъде концентриран.

"Получих голям шанс да играя в квалификации за Шампионската лига. Гледах предишния мач на Партизан и видях много млади играчи, които обаче имат голям потенциал. Остава ни само да слушаме треньора и, ако бъдем концентрирани, ще се класираме в Шампионската лига", каза опитният камерунски полузащитник Джемба-Джемба.

Джемба-Джемба, 32-годишен, е бивш футболист на Манчестър Юнайтед, Астън Вила и Нант. В Партизан премина от Апоел Тел Авив - Израел. Камерунецът подписа договор с Партизан за две години и получи фланелка с номер 99.

"Подготвен съм. Бях на почивка, а от 3 юли тренирам индивидуално. Знам, че ще се включа лесно в отбора на Партизан, защото имам голям опит", каза Ерик Джемба-Джемба преди заминаването за Разград, където в сряда е първият мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига между Лудогорец и Партизан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Regos
29.07.2013 21:36

Джемба-Джемба;трябва-трябва,да-да,бъдем-бъдем, концентрирани-концентрирани*joking**silent*

Abramovichcfc
29.07.2013 20:33

Джемба-Джиджи да се прибира горе на дървото и много да не знае...