Строг режим в Цървена звезда, забраниха бирата и кюфтетата

18:19
Строг режим в Цървена звезда, забраниха бирата и кюфтетата
Футболистите на Цървена звезда трябва да спрат да ядат кюфтета за закуска, да пият бира след тренировка и да излизат по нощни заведения в Белград, предупредиха от управата на клуба.

Европейският клубен шампион за 1991 година срещна сериозни трудности срещу скромния исландски отбор ИБВ в турнира Лига Европа и продължи напред с общ резултат 2:0. Слабото представяне принуди старши треньорът на Звезда Славиша Стоянович да смъмри строго играчите след тренировката вчера.

"Цялата работа, която свършихме в подготовката, се обезсмисля, ако играчите ядат кюфтета преди тренировка и пият по 2-3 бири след нея. Играчите трябва да се възстановяват правилно и да спазват хранителен режим. В противен случай са като изцедени", каза Славиша Стоянович пред сръбските медии.

Вицепрезидентът на Звезда - Небойша Кович, добави: "Цигарите и нощните излизания по барове по Дунава трябва да бъдат спрени".

Сръбският гранд Цървена звезда не е играл напролет в европейските турнири от 1992 година насам, а в последните години изгуби и лидерската си роля в Сърбия за сметка за градския съперник Партизан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
29.07.2013 18:43

Чудо големо, че маат кебабчета с мастика *lol**lol*