Платини няма да играе срещу Партизан, сърбите променят състава

09:29
Платини няма да играе срещу Партизан, сърбите променят състава
Новото попълнение на Лудогорец Мишел Платини няма да играе в първия мач от третия квалификационене кръг на Шампионска лига срещу Партизан. Бразилският таран се контузи в дебюта си в турнира, след като в първите секунди на двубоя в Братислава срещу Слован разтегна сухожилие.

"Минималният период на почивка при такъв вид контузия е 14 дни, така че той със сигурност няма да е готов за Партизан. Това е точно 14-ият ден от неговата травма. Няма как той да играе, тъй като не е водил пълноценни тренировки. Започва леко да се натоварва, но не трябва да се рискува със здравето му", коментираха от лекарския щаб на клуба.

Самият Платини призна пред "7 дни спорт" преди няколко дни, че най-рано ще бъде готов за игра през уикенда, когато Лудогорец гостува на Славия в София.

Иначе в отбора нямат други проблеми с контузени футболисти. Треньорският щаб е доволен от състоянието на Александър Барт, който имаше две контузии в последните 30 дни, но въпреки това изкара 90 минути срещу Черноморец преди 2 дни.

Французинът е готов 100% да играе. Дани Абало, който е най-назад с подготовката, беше умишлено съхранен срещу бургазлии, за да може да играе в сряда. В първия мач срещу Партизан Мирослав Иванов ще изтърпи последния си двубой от трите срещи наказание и ще е на линия за реванша в Белград.

Старши треньорът на Партизан Вук Рашович ще промени почти половината си състав за първия двубой с Лудогорец. И докато рокадата на левия бек Владимир Волков е заради наказанието му, останалите футболисти ще отстъпят местата си заради слабата форма в реванша с Ширак. Последните нови попълнения на гробарите - централният защитник Обрадович и халфът Джемба Джемба, ще започнат сред титулярите. Мястото на Волков ще бъде заето от Гулан или Неманя Петрович. В средата на терена Петър Гърбич ще смени Предраг Луке. Сигурни за мястото си не могат да бъдат още Нинкович и Коич. До последно под въпрос ще е българският национал Иван Иванов, който получи контузия в коляното, съобщи "Вечерни новости".

Мачът между Лудогорец и Партизан е в сряда от 20:30 часа на " Лудогорец Арена" в Разград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcaida
29.07.2013 12:13

От целия състав само Безяк куца ! Много е слаб тоя словенец !
Дано Платини да се връща по-бързо, че с такъв нападател като Безяк ще трябва от защитниците да чакаме голове ! Иначе Лудогорец ще бие (надявам се) ако запазят тази форма от последния евро-мач *cool*

shifter_fd
29.07.2013 12:03

Е жалко, че няма да играе Платини, щото дървения словенец, няма да направи нищо в атака, само може да спира атаките...на Лудогорец. Дано да играят така нахъсано както със словаците и да вземем добър аванс преди реванша в Белград. Todorov1234, не можеш да сравняваш подкрепата на българин към нашенски отбор, след толкова мега-издънки, с подкрепата на испанците към Барса или Реал - тия са на няколко милиарда светлинни години пред нашенските клубове! А facebookcom , си е в правото си да подкрепя любимият отбор, а не Лудогорец.

Todorov1234
29.07.2013 11:41

facebookcom е прав, това не случайно се наричат КЛУБНИ ОТБОРИ не национални, както повечето от вас си мислят. Ако Дортмунд играеха срещу Лудогорец щях да бъда за германците. Вие мислите ли, че в Испания има такива изцепки като вашите и фенове на Барса подкрепят Реал Мадрид в евро турнирите щото са испански тим?!

facebookcom
29.07.2013 12:06

Ми те не осъзнават фенове на барселона са викали за реал мадрид явно не си спомнят момента като играха с галатасарай нека да съм мангал но няма как да викам за хора който си купуват съдий титли и мачове плюс тва съм сигурен има много хора за гробарите а и тоз малкия кво знае за футбола гледа барселона от преди 5 години когато меси беше дете и диньо носише отбора с шави и иниеста 19 годишен на дали е гледал ромарио серги

facebookcom
29.07.2013 10:19

Напред Партизане!

facebookcom
29.07.2013 10:56

А ти фарцелонец млъкни защото когато играха левски Барселона ти викаше за Барселона нали така детенце винаги ще викам за партизан

facebookcom
29.07.2013 10:55

Аз те признавам за най спрелия нормално да викам за Партизан все пак съм им фен а мангал няма как да съм палячо а както се казва на сръбски волим партизане за тобом зивимо

YUNOFF
29.07.2013 10:47

Човека е фен на Партизан за какво да не държи за тях. Ако примерно Лудогорец играха с Барса или Ливърпул(втория коментар) ти ще си за Лудогорец така ли? Стига сте обиждали човека който иска е за Лудогорец който не иска за Партизан.

iulkata77
29.07.2013 10:39

той не българин той е един мазен манг*л

respect_kn
29.07.2013 10:29

Призавам те за най-големият и**** , който съм виждал. Как може да викаш за чуждите отбори бре при положение, че си Българин. Просто жалка работа !