Трансферен дневник (28.07.2013 г.)

20:07
Трансферен дневник (28.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (28.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

"Днес договор с любимия ни клуб сключи Омар Косоко. Срокът на контрактът му е за една година, с опция за удължаване с още две. Ръководството му желае успешно представяне с червената фланелка", се казва в съобщение на официалния сайт на ЦСКА. (Детайлен преглед на новината)



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Новият старши треньор на Барселона Херардо Мартино заяви след победата на тима със 7:0 в Осло над местния Волеренга, че Франсеск Фабрегас не се продава при никакви оферти, независимо откъде идват те. Той направи това изявление, след като говори минути преди да се спре пред медиите с Андони Субисарета.

"Всички оферти, които пристигат за Фабрегас, ще бъдат отхвърляни. Не влизам в детайлите за икономическата страна на офертата, но след като клубът е отказал две такива предложения, няма нужда да се прави трето. Мисля, че Сеск остава тук каквото и да ни предлагат за него", каза Мартино. (Детайлен преглед на новината)

Тотнъм и Валенсия са постигнали споразумение за трансфера на испанския нападател Роберто Солдадо , съобщават няколко медии в Испания и Англия, сред които и авторитетният тв канал - "Скай Спортс". Звездата на Валенсия отива на "Уайт Харт Лейн" за сумата от 30 милиона евро, като 26.5 от тях са за активиране на клаузата към неговия договор за напускане. (Детайлен преглед на новината)

Преговорите между Рома и Арсенал за полузащитника Жервиньо са пред финализиране, предава "Скай Спортс Италия". Италианският клуб от няколко седмици работи по привличането на национала на Кот д'Ивоар и в близките часове ще обяви официално трансфера. Рома ще плати на Арсенал сумата от 8 милиона евро. (Детайлен преглед на новината)

Легендарният бивш нападател на Манчестър Юнайтед и на английския национален отбор Боби Чарлтън е категорично против напускането на Уейн Рууни в друг отбор.

"Рууни е нашият лидер и най-добър играч. Много е важно, че той е англичанин. Много вярвам, че той някога ще може да подобри моя рекорд по вкарани голове за Манчестър Юнайтед. Вярвам, че той ще остане верен на Манчестър юнайтед", цитира Боби Чарлтън английската преса. (Детайлен преглед на новината)

Нападателят Уругвай Диего Форлан смята, че лондонският Арсенал ще стане шампион на Англия, ако купи нападателя на Ливърпул и негов колега в националната селекция Луис Суарес.

"Това ще бъде отлична придобивка за Арсенал", каза Диего Форлан, цитиран от английската преса. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс замрази трансферните си планове за Франсеск Фабрегас, след като ръководителите на Барселона не склониха да седнат на масата на преговорите, въпреки трите последователни оферти на червените дяволи за футболиста. В резултат на това шотландският специалист се преориентира към алтернативите на 26-годишния испански национал.

Според последните публикации в пресата на Острова, Мойс ще съсредоточи усилията си върху привличането на полузащитника на Борусия Дортмунд Илкай Гюндоган, който снощи изигра страхотен мач при победата над Байерн Мюнхен в битката за Суперкупата на Германия. Твърди се, че от ръководството на червените дяволи ще предложат 20 млн. паунда на вестфалци за преждевременно прекратяване на договора на младия талант, който е обвързан с жълто-черните цветове до 2015-а година. (Детайлен преглед на новината)

Трансферният трафик по оста Реал-Наполи продължава да е все толкова натоварен. Наставникът на италианския тим Рафаел Бенитес настоява да бъде привлечен още един футболист на Кралския клуб. Този път става въпрос за португалския бранител Фабио Коентрао.

Според "La Gazzetta dello Sport", шефовете на Наполи обмислят да предложат 18 млн. евро за 25-годишния защитник, който рядко получава шансове за изява на "Сантяго Бернабеу". (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CaptainMorrgan
02.08.2013 15:38

А Младенов е най-големия смешник ... любовта му към ЦСКА струва 50 хилки на седмица *angry*

CaptainMorrgan
28.07.2013 20:42

тея дебили ЦСКА няма ли да разберат, че е по-добре да правят отбор от младоци, отколкото да купуват някакви абсолютно измислени герои

CaptainMorrgan
02.08.2013 15:37

окей трагични са .. затова има ПИРИН ! а дори и да ги нямаше е много по-добре да налагат ако не български, то поне някакви балкански момчета или нещо от тоя сорт. Те купуват някакви африканци и бразилци и си мислят, че всички са като Дрогба и Роналдиньо ... е сори, ама не са !

LiverpoolFen20
28.07.2013 23:18

А ти ходил ли си да гледаш юношите им ? Един приятел ходи на ЦСКА - Славия и каза ,че и двата отбора са просто трагични ...