Сираков: Проблем е голямото текучество на футболисти

18:23
Сираков: Проблем е голямото текучество на футболисти
Огромното текучество на футболисти е най-големият проблем пред Левски, категоричен беше изпълнителният директор на отбора Наско Сираков в предаването "Карбовски" по "ТВ7". Легендарният нападател на сините добави, че клубът най-вероятно ще се раздели с някои от скъпоплатените си състезатели, ако те не искат да намалят своите заплати.

"Един от най-големите проблеми на Левски в последните години е текучеството на футболисти. Ние сме първи по брой на картотекирани играчи от отборите, които участват в евротурнирите. С нас са подписали договори 96 човека, докато във втория тим в това класиране този брой е 42. Парите за заплати не отговарят на продукцията на терена и ние ще трябва да занижим възнагражденията на някои играчи. С мениджърите на двама от тях имаме срещи в близките месеци. Нищо чудно и да изгоним някои футболисти. Те обаче не са единственият проблем, защото се изредиха и много треньори", каза Сираков.

"Разбирам протеста на феновете. Събраха се много разочарования през последните години, но аз смятам, че те можеха да ни помогнат в Пловдив. Когато Гари беше изгонен, пак щяхме да бъдем по равно на терена, защото те са нашият 11-и играч", добави той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

baro99
29.07.2013 15:00

Трябва да се направят досто промени в отбора. Най-напред да се започне от ръководството защото има доста хора които незнаят изобщо защо са там, само и само да получават заплата. И така по стълбичката докато се стигне до играчите. В момента играчите играят без всякакъв интерес (бутат се, блъскат се и извам се носят по терена), а няма ли кой да им стъпе здраво на врата и да им обясни какво трябва да правят за да си заработят огромните заплати, просто нещата няма да се получат и отбора ще тъпче на едно място.