Юношите на Левски спечелиха турнир в Банско

13:42
Юношите на Левски спечелиха турнир в Банско
Юношите на Левски до 17 години спечелиха четиристранен футболен турнир в Банско. Младите "сини" таланти вдигнаха първа купа под ръководството на новия си наставник Ангел Славков в конкуренцията още на Славия, Черноморец Бургас и Пирин Разлог.

Отборите играха по два пъти всеки срещу всеки, а в последния ден на надпреварата днес столичани се наложиха над Черноморец с 2:0 и завършиха убедително на върха с актив от 16 точки след пет победи и едно равенство.

На второ място останаха футболистите на Черноморец, които вчера биха с 2:1 Славия с голове на Мартин Иванов и Ростислав Петров. Белите, които са и организатори на турнира, останаха трети. Тимът на Разлог след двуцифрените поражения в първите два дни, след това продължи участието си с момчета родени 1995 и 1996 с цел по-голяма конкурентност.

Турнирът беше замислен като доста по-мащабен, но Монтана, Видима-Раковски, ЦСКА и Локомотив Пловдив отказаха поканата. Силно впечатление в състава на Ангел Славков направи юношеският национал Божидар Краев. Като цяло сините заслужено спечелиха, не само защото демонстрираха най-голяма класа като отбор, но и заради силните и подбрани индивидуалности.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари