Левент Аврамов: Искаме всички да се съобразят с Калиакра

13:23
Левент Аврамов: Искаме всички да се съобразят с Калиакра
Наставникът на Калиакра Левент Аврамов е доволен от предсезонната подготовка на своите играчи, която премина изцяло в домашни условия.

"Каквото беше предвидено, е изпълнено, изиграха се осем контроли, които ми дават яснота за възможностите на състезателите, очакваме с нетърпение да влезем в първенството", каза старши-треньорът.

"Тръгваме срещу Спартак (Варна) мобилизирани и с цел - победа. Ще я търсим концентрирано, внимателно, без да прибързваме и вярвам, че късметът ще бъде на наша страна. Двубоят е дерби и няма значение кой от съперниците се е готвил повече, защото решаващи ще са волята, мъжеството и характера на терена", коментира Аврамов.

Той не пожела да се ангажира с конкретна цел в крайното класиране.

"Привлекли сме доста млади футболисти на по 21 години и искаме да изградим млад и боеспособен отбор, с който да се съобразяват всички съперници. Ще се радвам да завършим колкото се може по-напред, но да не забравяме, че два-три от тях ще се борят за място в "А" група, два-три класни отбора, също не са за пренебрегване. Във всеки мач излизаме за победа и ще се стремим да вземем максимума от възможностите на отбора", добави неговият наставник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация