Мартино отсече: Фабрегас не се продава

12:39
Мартино отсече: Фабрегас не се продава
Новият старши треньор на Барселона Херардо Мартино заяви след победата на тима със 7:0 в Осло над местния Волеренга, че Франсеск Фабрегас не се продава при никакви оферти, независимо откъде идват те. Той направи това изявление, след като говори минути преди да се спре пред медиите с Андони Субисарета.

"Всички оферти, които пристигат за Фабрегас, ще бъдат отхвърляни. Не влизам в детайлите за икономическата страна на офертата, но след като клубът е отказал две такива предложения, няма нужда да се прави трето. Мисля, че Сеск остава тук каквото и да ни предлагат за него", каза Мартино.

"Логично е, когато един качествен играч постоянно поддържа високо ниво, да бъде търсен. Но той просто не е за продажба, обяви пък вицепрезидентът на каталунците Хосе Мария Бартомеу. Така че каквото и да ни дават, ние отказваме", каза още аржентинецът.

Самият Мартино пък говори и за своето пристигане в Барселона, като допълни, че договорът му е за две години.

" Барселона се различава от другите отбори и по това, че освен да играе красиво, трябва и да побеждава. Мисля, че ако прибавим нови идеи в играта, отново ще бъдем зрелищното явление, за което ще говори целия свят. Това е моята задача", обясни още Мартино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Slivnishkigeroy
28.07.2013 16:53

Правилно - той е един от тия, които правят играта на Барса

Champions20
28.07.2013 15:58

Те искат 40-45 млн. паунда а за същите пари могат да се вземат 2 халфа

paunQ
28.07.2013 14:59

Ама, то безтуй феновете на Юнайтед (не) искат Фабрегас.. Нали така? *lol*