Йънг Бойс - Тюн, спечелен

11:48
Йънг Бойс - Тюн, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 22 познати от 26 мача - 84.6% успеваемост

Залог на деня за 28.07.2013 г.



Йънг Бойс е типично домакински отбор и днес има чудесна възможност да продължи 100%-овата си успеваемост от началото на сезонa (две победи от два мача при голова разлика 5:1). Бойс са домакини на изкуствена настилка и това затруднява до краен предел всеки съперник от домашното първенство. Тюн имаше късмета да спечели тук при предишната си визита, но при доста по-различни от сегашните обстоятелства и липса на конкретна мотивация от страна на играчите на Йънг Бойс тогава. Преди това Тюн загуби два пъти поред на този терен като дори не отбеляза гол, а инкасира цели шест. Днес ситуацията в гостуващия лагер изглежда доста утежнена от много фактори. Преди старта на кампанията Тюн се раздели с няколко от основните играчи, а вече започна участието си в квалификациите на Лига Европа. Графикът му е изключително натоварен, като преди няколко дни отбора пътува до град Тбилиси в Грузия за среща реванш в Лига Европа, а идният четвъртък ще му се наложи да пътува до Швеция за среща с отбора на Хекен, а между тези два мача се намира и тази изключително тежка визита на домашна сцена. Гостите ще бъдат без някои основни играчи, които няма да бъдат на разположение днес поради различни причини. Без Демир, Ивич, Леман и Виткиевич и при всичките други обстоятелства гостите изглежда са в крайно неизгодна позиция днес.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GalStan
28.07.2013 18:41

Сотирка, защо не каза да го играем на обрат *joking*

night_wolf1984
28.07.2013 17:02

Хахах Вейле за сега падат с 0-1,дано да направят обрат*smile*

devic
28.07.2013 16:06

не знам кой бърка ама такива имена като демир,ивич,леман или виткиевич аз не намирам. вместо тях видях Krstic,Ferreira, Zuffi, Siegfried които ще отсъстват. може това да са им прякорите *joking* иначе добре изглежда прогнозата,макар че Бойс са си продали най-добрия нападател.

mistral
28.07.2013 15:16

Малко инфо и от мен. Ето два състава, които вероятно няма да загубят днес. В Лига де Асенцо (Мексико 2) Корекаминос гостува на Крус Азул Хидалго. Гостите направиха силен отбор и ще се опитат да атакуват промоция. В Бразилия извън най-играните мачове остава Байа-Гояс. Гостите пътуваха много за този мач, освен това във всяка линия им липсва по един важен играч. Може да се вземат и двата мача ДНБ или двоен знак за Бая и Корекаминос.

devic
28.07.2013 13:41

анжи го мисля за един от най-сигурните днес. не може такъв отбор да не спечели нито веднъж в трети кръг,даже и да е играл с Динамо и Локомотив в първите два. мача ще бъде на Лужники,тъй че и публиката няма да е със Самара. най-важното обаче е да не дават на ЕтоО да бие дузпи!!!*cigarette*

night_wolf1984
28.07.2013 13:19

Вейле-1,Вадуц-1,Анжи-2 и Бодьо Глим-2.Успех на всички*smile*