Недвед размислил, остава в Юве и догодина

17:58
Недвед размислил, остава в Юве и догодина
Павел Недвед може да размисли своето намерение да се откаже от професионалния футбол след края на този сезон и да остане в Ювентус за още една година, съобщи личният мениджър на чеха Мино Райола пред "Гадзета Дело Спорт".

"Възможно е Павел да остане, но ни предстои разговор с ръководството на Юве", разкри Райола, който също така представлява и звездата на Интер Златан Ибрахимович.

Бившият защитник на Юве Лилиан Тюрам, който посети тренировъчната база на тима във Виново, заяви че не може да си представи, че Недвед има намерение да окачва бутонките на перона.

"Тук виждам много познати физиономии на приятели. Такива като Павел Недвед продължават да се скъсват от тичане. Преди време го убеждавах да се откаже, но сега ми се струва, че той може да изкара още дълго време в играта", коментира Тюрам.

Междувременно стана ясно, че друга от звездите на Ювентус Винченцо Якуинта е на път да подпише нов договор с тима, който ще го задържи при "бианконерите" до 2013 година, като месечното му възнаграждение ще нарасне до 2 милиона евра на година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dakota
29.05.2009 10:44

абе не е ограничено в днешния футбол е нужна скорост апък ако искат пак да гледаме догодина висшата лига В ШАМПИОНСКАТА нека си играят с недвед дел пиеро трезеге *stop*

deko1991
28.05.2009 21:49

точно обратното явно не си фен на Юве и не гледаш мачовете сега недвед е по-класен от преди но бяга по-малко и по-бавно от преди и е по-добър от много класни играчи!

red_manutd_7
28.05.2009 20:53

Павел биши велик ... сега тича просто - не играе.Винаги ще остане в сърцата на феновете, а и това ще му е последна година.Успехи през новия сезон и дано изведеш Юве на първото място!

bianconero27
28.05.2009 20:34

Павката съвсем спокойно може да изкара още един сезон! Прави много силен сезон и то особено пролетта. Вкара доста голове, втори е по направени асситнеции след Дел Пиеро. Никой не казва да е твърд титуляр и длезващия сезон, но за по 20-30 минути на мач може да помогне много. А и самото му присъствие на тренировките ще е супер ценно за младите футоблисти в отбора.

dakota, стига с тва ограничено мислене. Във футбола мисля знаеш, че има можещи и не можещи, а не млади и стари. Момчил Цветанов - Малкия Шивач е млад, но това не означава, че е по-доъбр от Недвед...нали!?
Освен това в последно време възрастовата граница се вдигна доста и вече е напълно нормално играчи на 33-34 тодини да играят на най-високо ниво. А такива машини като Недвед дори и до 38 *wink*

dakota
28.05.2009 20:15

висока ама беше *stop* ако юве иска да направи нешто БЕЗ ДЯТКИ *sick*

Tyrion
28.05.2009 18:23

Павел е най-великият-дано играе поне до 40, всички знаем, че той е от най-висока класа!