Венгер: Сърцето не ми даде да спра Анри за Барса

17:36
Венгер: Сърцето не ми даде да спра Анри за Барса
Мениджърът на лондонския Арсенал Арсен Венгер заяви, че нападателят Тиери Анри е можел да увеличи значително шансовете на неговия тим да спечели Висшата лига, ако не бе избрал да премине в Барселона.

Анри, който най-после спечели Шампионската лига, напусна Лондон в посока Испания преди две години, а отборът на Венгер завърши на четири точки след Манчестър Юнайтед в първия си сезон без своята икона. Френският специалист заяви:

"Тиери най-вероятно щеше да направи разликата, може би миналата година. Ние имахме 83 точки, а с него в състава си, щяхме да имаме още 2 или 3 в повече, което можеше да ни донесе титлата. По това време обаче аз усещах, че едно момче, което е играло осем или девет години за теб, много трудно може да бъде спряно да си избере сам пътя. Ако това се бе случило преди две или три година, аз щях да му кажа: Приятелю, ти оставаш тук! Той обаче е дал толкова много за Арсенал, че нямаше как да направя нещо такова. Той получи своя шанс в Барселона, имаше трудна първа година, но сега съм щастлив, че успя. Тиери показа още веднъж на всички, че е нападател от топ-класа и иска да има още повече успехи."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Naiki_14
28.05.2009 22:42

да и аз тва викам!след снощният финал съм мислел само за Т.Анри е за годините му в Арсенал *sad* сърцето ми бе скъсано!

The_GuNNeR
28.05.2009 21:46

А за моето сърце защо не помисли,приателю.