Трансферен дневник (27.07.2013 г.)

18:23
Трансферен дневник (27.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (27.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Италианският вицешампион Наполи обяви трансфера на Гонсало Игуаин от Реал Мадрид. Новината бе поместена в официалната интернет страница на тима от Неапол, но детайли около сделката не бяха разкрити. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Капитанът на ганайския национален тим до 20 години Лоуренс Лартей е много близо до трансфер в Партизан, като по този начин той ще замени българския бранител Иван Иванов, който много скоро се очаква да стане играч на Базел. (Детайлен преглед на новината)

От щаба на Ростов следят изкъсо изявите на Тодор Неделев и не е изключено в скоро време да отправят официална оферта за него. Представител на тима от Премиер лигата на Русия беше на трибуните на стадион "Лазур" по време на мача между Ботев Пловдив със Зрински в четвъртък, но не остана очарован от представянето на младата звезда на канарчетата. (Детайлен преглед на новината)

Защитникът на Куинс Парк Рейнджърс Жозе Босингва ще продължи кариерата си в турския Трабзонспор. 30-годишния футболист, който се очаква днес да финализира трансфера си, ще стане съотборник с Флоран Малуда в Трабзонспор. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Манчестър Юнайтед няма никакво намерение да се откаже от привличането на Франсеск Фабрегас, въпреки твърдата позиция на Барселона. Новият наставник на каталунците Херардо Мартинес също охлади страстите на червените дяволи за 26-годишния полузащитник, като сподели, че стойността на офертите, които пристигат за испанеца, нямат никакво значение. (Детайлен преглед на новината)

Арсенал превключи в режим на очакване на ответен отговор в битката за Луис Суарес, обяви мениджърът на артилеристите Арсен Венгер.

"Все още не сме стигнали до финалната права на трансфера на Суарес или друг футболист. Ние също искаме да постигнем споразумение възможно най-скоро, но нещата не зависят само от нас. Трябва малко да почакаме", заяви Венгер пред репортери в Япония, където тимът му е на предсезонен лагер. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация