Вижте избрани мнения на потребителите на Winner.bg за финала в Рим

18:54
Вижте избрани мнения на потребителите на Winner.bg за финала в Рим
Финалът на Шампионската лига между отборите на Барселоан и Манчестър Юнайтед съвсем нормално е във фокуса на футболната общественост по цял свят. Красивата игра, с която Барселона победи Манчестър Юнайтед на "Стадио Олимпико" в Рим, възхити всеки, който е гледал мача, дори и феновете на "червените дяволи".

Всеки футболен запалянко интерпретира случилото се във Вечния град преди по-малко от 24 часа по свой собствен начин, а редакторите на winner.bg Ви предлагат някои от по-интересните и стойностни коментари, които потребителите на сайта са дали под статията за финалния сблъсък между Барса и Манчестър Юнайтед.

Следват някои от интересните мнения на нашите потребители, които са претърпели известна граматическа редакция от наша страна:

villituu: Истината наистина боли. Поздравявам всички фенове на Барса, за мое съжаление аз съм много много голяма фенка на Ман Юнайтед и наистина всичко, което изгледах ме разби. Аз никога не бях виждала толкова слаби Юнайтед! Но какво да се прави, догодина по-силни. Още веднъж: Честито на феновете на Барса!

Dreamreaper: Няма какво да си кривиме душите, Барса игра по-добър футбол. А и като видях, че Андерсон и Парк са титуляри, ми стана ясно, че това няма да е нашия ден. Шанс...

chivankata:
И този мач за пореден път показва, че единствения отбор през сезон 2008 - 2009 (като изключим отборите от Испания), който може да окаже съпротива на Барселона е Челси. Наистина жалко е да гледаш как бива погазен такъв отбор като Манчестър... Евала на Барселона, късмет на Манчестър в следващия сезон!

ForzaMilan1899: БАРСА ШАМПИОН !!!!!! Знам , че феновете на Ман нямате край в този сайт, но според мен днес БАРСА бяха по-добрият отбор. И няма смисъл да си избивате тука всякакви неща и да псувате като луди... Големите отбори могат да губят.. покажете, че сте такъв. Честито на всички фенове: БАРСЕЛОНА Е НОВИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБЕН ШАМПИОН! Браво на Юнайтед !

Castello: Не знам защо, сигурно защото съм пристрастен .. но смятам че Роналдо можеше без проблем да заобиколи Пике вместо да му се нахвърля очевидно търсейки нарушение, за това дори си помислих, че картона който вади съдията е заслужен за симулация .. ако ситуацията беше редовна и не бях пристрастен, за нарушението по правилник трябваше да се даде червен картон.. само не знам дали обичам повече Барса или мразя повече Роналдо...

jimmy_tigara: Такаааа... Нека да поздравим Барса за заслужената Купа, все пак най-добрият отбор в Европа и най-резултатният победи съвсем заслужено! Най-красивият футбол в Европа, а може би и в Света надделя - правилния футбол, както биха казали някои наши треньори, хехе... Няма както да си кривим душата, нали така. Иначе само жалко за нашето момче, че загуби 2-и финал в кариерата си, но дано следващия път има късмет, най-малкото защото е Българин! И не се псувайте и обиждайте все едно това е махленски форум - и 2-а отбора са велики - велика история, фенове, традиции, успехи, играчи и треньори, това бе сблъсък на 2 ТИТАНА, и на мен ми се искаше финала да е Барса -  Арсенал, но реалностите бяха други тази година... Респект и за 2-а клуба, големи, просто по-големият тази вечер победи, това е.

Crissstiano: Роналдо е бърз, техничен, има чувство за пласиране, чете играта по невероятен начин, невероятна игра с глава, има най-добрият удар в света - просто няма толкова комплексен играч като него.

plamkisa: Кучетата си лаят, а керванът си върви... Барса са шампиони, приемете го. Стига с това 4 дузпи, 3 червени картона, 10 фаула и т.н. Справедливостта възтържествува.

MeToDueB: АЙДЕЕЕ БАРСА!!! Искам всички да замълчите сега .. и да признаете, че МЕСИ е много голям играч, и че Роналдо провали Манчестър с неговите около 20 нескопосани изстрела (дали имаше точен удар .. май един от фаул) .. и да не ми спорите повече НИКОГА, защото фактите показват, че Барселона е най-добрият отбор в Света, играчите му са най-добрите и всички те са отборни футболисти. Може би, ако Манчестър беше без Роналдо или Роналдо беше отборен футболист, щяха да имат повече шанс. Преди мача спорехме .. дали не опропасти 20 атаки с неговите 18 неточни и 2 точни удара .. ЗАМЪЛЧЕТЕЕЕ !!! БАРСА СА НАЙ-ДОБРИТЕ и как може.. Бербатов да влезне толкова късно.. ДАНО СЕ МАХНЕ И ДА ОТИДЕ В БАРСА !!! Манчестър не го заслужават ..

Joop_red: Италианската мафия, Платини, Марадона и УЕФА си казаха думата!! Аз лично не се сещам МЮ да е играл толкова слаб мач! Но фенове на Юнайтед не се ядосвайте играчите и треньорите са просто марионетки пред тъмните и задкулисни игри на Уефа!! Факт е, че Барса играха по-добре но това е защото схемата на УЕФА е била такава! Квото и да говорите конспирацията е налице !! Просто всичко е имало предначертан сценарий и кво от това, че пред медиите се говори едно а всъщност е много по дълбоко истината! Едно е ясно всички участници в тази система по един или друг начин са били свързани с италианския и испанския футбол!! Сега ще ви изложа доста убедителни факти, а изводите ги правете вие!! Защо Барса спечели - За да може Меси да спечели златната топка! Някой да вижда странния кръговрат от итал-испански отбори и връзката на всеки един от участниците в конспирацията - Платини - Анри - Общ клуб Юве - Анри никога не е печелил ШЛ - как това стана точно по времето на Платини!!! -Марадона - Меси - Барса: Марадона изведнъж стана треньор на Аржентина как така !!! За да може да следи Меси под око естествено-голямата звезда! Барса защо продаде Рони??

torres_228: Вярно е, че имате пълното право да обвинявате Роналдо и Съра за снощната загуба. Но ако не бяха те, сега нямаше да стигнете до тук и изобщо нямаше да вземете първенството. Спомням си много добре, как Роналдо ви изкарваше мачовете с по 1:0 с преки удари ... Доста ви е помогнал . Но това , което снощи направи беше меко казано детинско. Просто с всеки неточен удар той се нервираше и продължаваше да го прави ( да лъже ). Това доказва, че е футболист, който няма място в такъв отбор! Но кой отбор ще вземе такъв играч? Някой заблуден може би! Все пак има нещо футболно в него, но той не знае КАК и КОГА да го използва! А за Барса - невероятни! Плеснаха им такъв шамар в 10-а минута, че Юнайтед мач не се съвзе. Напълно заслужено Барса възтържествува... Най-сработения, най-класния тим в Света !!!

Stafako:
Всички, които са гледали мача, са на мнение, че егоистичната игра на Роналдо донякъде прецака отбора! Меси, който постоянно игра със своите съотборници, успя да се разпише. Но каквото било, било. Пожелавам на моя любим отбор Манчестър Ю догодина да вземат всички титли, а на Барса - честито!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villituu
29.05.2009 13:09

Като се замислите Joop_red: може би е прав

Castello
29.05.2009 01:32

С този коментар ясно личи неприязанта ми към К.Роналдо. Искам да кажа, че наистина той има отлични качества, но най-важното му липсва, а именно човещината... Не съм сигурен, че коментар като моят, в който ясно личи субективизъм в големи количества е достоен за такова внимание. И все пак благодаря на Администрарорите че са ме включили *thumb_up*

elephant
29.05.2009 01:17

Joop_red... нямам коментар за твоя коментар.Играта на думи тук Платини ми нареди да я направя .. и другите мафиоти де

abito_shaban
28.05.2009 23:45

имаше и един TigerJK .... комента му го помня още г/д - Роналдо и Меси са мн добри и почти равностойни ,но разликата м/у двамата е една че Роналдо иска отбора да играе за него а Меси играе за отбора .. мисля че това също трябваше да попадне тука , защо не е *wonder* мн ви моля да го довабите тука

pet_14
28.05.2009 23:26

Това смешно отборче играе красив и пленяващ футбол !
Надиграхме лондончани и точка по въпроса. Минахме през шампиона на Франция, Германия, Англия и през коравия Челси. Какво искат повече, за да призная. Докато Манчестър си печелят купите с късмет, то нашите последни две бяха плод на огромни усилия. Но докато през през 2006 на полуфинал срещнахме машината Милан и изкарахме късмет, че те изпуснаха доста положения, то този състав на Барселона е безапелационен хегемон в Европа!
Точка по въпроса !

wordbors
28.05.2009 22:54

Не сам за нито един от двата отбора но според мен барса не заслужаваше да е на финал!Просто отгоре решиха че барса трябва да е на финал и това е!Барса за мене е един медиен отбор които бие само в Испания кадето нямат никаква конкуренция и от там ги смятат за голям отбор... !А пак за представянето им в шампионска лига какво да кажа много лесна група после срешту лион и баиерн (апак сега те са много зле) и когато се исправиха срещу челси надрискаха.Парвия мач видяха че не могат да вкарат гол(свикнали да вкарват срешту смешни отбори) и почнаха да пискат апак втория мач няма такова безумие стана нешту подобно на балгарското парвенство...Манчестар се класираха достоино до финала но на финала бяха трагични и Барса заслужено победи !... това го пиша защото ми писна това смешно отборче като барса само да го вазвишават не реално до небесата *evil* *sick* *stop*
FORZA GRANDE MILAN

chanev92
28.05.2009 22:22

joop изби рибата *joking* Отдавна не се бях смял толкова !

pet_14
28.05.2009 22:11

Мога да поздравя Юнайтед, но така както ние имахме късмет срещу Челси, така и те имаха ксъмет срещу Интер.Да, Интер .Да ме извинят феновете им, но просто те в ШЛ . . . не се представят добре,но им пожелавам успех догодина.
Юнайтед, отстраниха Интер, след 2 греди на Ибрахимович и . . . Биха Арсенал след 1 грешка на 18 годишната резерва,след онзи удар на Роналдо от центъра . . . о като акзах центъра, а как се класираха Юнайтед на полуфинал ? Срещу Порто ? Портогалците заслужава също нещо от този сблъсък . . .
Айде спирам. Както и да е вече всичко свърши.
Жал ми е Митко, защото може и да не харесвам Юнайтед, но той е българин и аз не мога да се насладя напълна на успеха на Барса . . .

Marine_pz
28.05.2009 22:09

Методиев КФИ ФАКТИ ВЕ 4овек добре 4е бе6е ония нЕкадърен съдия от норвегия ли каде бе6е сре6ту 4елси тои ги направи 6ампиони 6то там не си показаха голяма ''КЛАСА'' Къде бе6е добрия меси тогава?!в4ера барселона надигра UNITED поради една при4ина фкараха ранен гол а до гола не знаеха каде се намират...

pet_14
28.05.2009 22:09

Мога да поздравя Юнайтед, но така както ние имахме късмет срещу Челси, така и те имаха ксъмет срещу Интер.Да, Интер .Да ме извинят феновете им, но просто те в ШЛ . . . не се представят добре,но им пожелавам успех догодина.
Юнайтед, отстраниха Интер, след 2 греди на Ибрахимович и . . . Биха Арсенал след 1 грешка на 18 годишната резерва,след онзи удар на Роналдо от центъра . . . о като акзах центъра, а как се класираха Юнайтед на полуфинал ? Срещу Порто ? Портогалците заслужава също нещо от този сблъсък . . .
Айде спирам. Както и да е вече всичко свърши.
Жал ми е Митко, защото може и да не харесвам Юнайтед, но той е българин и аз не мога да се насладя напълна на успеха на Барса . . .

pet_14
28.05.2009 22:08

Каквото искате мислите, още Ноември месец, казах, че се страхувам единствено от Челси по пътя към титлата в ШЛ . . .
Еми паднаха ни се Челси- най-силния английски отбор в ШЛ тази година(след идването на Хидинг) Челси играели антифутбол. . . да,играха защитно, и аз се нервя на такива отбори играещи защитно, но те играха много дисциплинирано и знаеха каква е рецептата за отстраняването на Барселона, но уви, дали рефер,дали късмет,дали Бог се намеси . . Как да е не скривам радостта си от факта, че тази година Барселона спечели.
Искам пак да намеся Челси,да ако ни бяха отстранили щях да се ядосвам, но Иниеста вкара и така . . . Някой акзват късмета е със силните, други, че късмета отива при смелите,а нима Барселона не беше смела ? С 10 човека , с Пике като централен нападател и само един човек отзад . . . еми това .

multikomp
28.05.2009 21:48

Защо трябва винаги да се плюете,да се обиждате? Това е просто една игра. Винаги ще има победители и победени. Боли много когато нашите любимци са с наведени глави,но това е играта. Може би ще съм по-пристрастен към Ман.Юн. затова че в момента играе Българин, но играта не беше тази която очаквах. Естественно че имаше красиви моменти,като 2-та гола,но и двата тима не показаха на какво са способни. ВИВА СТОИЧКОВ, ВИВА БАРСЕЛОНА

Sevliotok
28.05.2009 20:04

Жалко че Бербатов не започна титуляр *sad* Ако беше така атаката на МЮ щеше да е много по-бавна и безпроблемно Барса щеше да атакува дори и с централните защитници.Най-важното е че Барса показа кой е наистина добрия тим играещ атрактивен футбол а за Бербатов...през х*я ми е за него *smile*

stanimir199
28.05.2009 19:37

Признавам , че Барса в момента са най-добрия отбор в света , дори и от Манчестър ... но за мен няма Барса няма Манчестър , няма Ливърпул ... - Реал Мадрид винаги в сърцето !!! Вярвам , че другата година ще покажем съвсем друго лице и в Испания , и в Европа *wink*

komandosa5
28.05.2009 19:33

БЕРБАТОВ ако беше почнал мача като титуляр мача щеше да се развие по коренно различен начин . И само Барса олеее И само Барса олеее И само Барса обичамете нанананана

Aeonflux
28.05.2009 19:30

Сякаш ми четеш мислите.Ще никнат,но 13 годишни гъби!

red_manutd_7
28.05.2009 18:58

И пак да кажа - каквото и да стане с Юнайтед винаги ще остана верен ня тях!За мен те са победители с чудесната игра,която показаха през целия сезон.Успехи през новия сезон, дано пак станеме шампиони!