Ели: В Левски глобяват след всяка загуба

10:02
Ели: В Левски глобяват след всяка загуба
След като напусна Левски, Ромен Ели отиде на проби във френския втородивизионен Нанси. Защитникът даде интервю пред местна медия, в което говори за престоя си в София.

"Преди година имах много предложения, но избрах това на Левски, защото бе интересно от финансова гледна точка. Освен това проектът бе добър в спортен аспект, тъй като имахме възможност да се борим за титлата. За първи път участвах и в евротурнирите. В Левски прогресирах много, защото това е клуб, който практикува техничен футбол. На тренировките се залагаше само на работа с топка. Извън терена обаче беше малко по-сложно. Има голямо напрежение. След всяка загуба има шанс да те глобят. Имахме много буйни фенове. Спомням си едно гостуване, когато те спряха автобуса на пътя и влязоха вътре със сила. В общи линии - хубаво е да живееш в София, но ако побеждаваш. Това лято имах оферта и от Азербайджан. Даваха ми много пари. Също и турски клубове, но реших да се прибера у дома. Жена ми е бременна и за нас е по-добре да роди тук", заяви Ели, цитиран от "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
27.07.2013 13:55

Те ако ви глобяваха, заради всяка загуба, до ся без пари щяхте да останете! Особено след подобни жалки "игри', които показвате на терена и петните не само името на Левски, а се подигравате с всички ваши верни фенове! Не глоби, а правата ви трябва да отнемат, бездарници такива!

nikshan11
27.07.2013 13:47

Заради този нещастник загубихме купата срещу Берое,защото реши да се прави на Роналдо и му взеха топката и падна третия гол за Берое,толкова некадърен защитник отдавна не сме имали..