Трансферен дневник (26.07.2013 г.)

19:07
Трансферен дневник (26.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (26.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

26-годишният български национал Иван Бандаловски премина като свободен агент в белгийския ОХЛ, обявиха официално от тима на сайта си. Договорът на бившия играч на ЦСКА е за три години. Българският клуб имаше финансови проблеми и Бандаловски реши да потърси ново предизвикателство, уточняват от Оуд-Хьоверле Льовен. (Детайлен преглед на новината)

Нападателят Мирослав Антонов подписа договор за една година с родния си клуб Монтана. Таранът се надяваше на трансфер в чужбина, но след като това не стана, реши да помогне на монтанци да се завърнат отново в "А" група. (Детайлен преглед на новината)

Днес треньорското ръководство на ЦСКА привлече двама нови играчи, съобщава официалният сайт на армейците.

Ето и информацията:

"Днес (26.07), ЦСКА София привлече под наем с опция за закупуване футболистите на Насионал Мадейра – Ревсон Кордейро Дос Сантос (халф, на снимката в ляво) и Бруно Морейра (нападател).

ЦСКА София им желае много победи и високи постижения в представителния отбор." (Детайлен преглед на новината)



Норич привлече нападателя Гари Хупър от шотландския Селтик, потвърдиха от английския клуб. Договорът на англичанина е за три сезона. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Ръководството на Тотнъм започна преговори за нов договор със звездата Гарет Бейл.

"Миналата година той поднови договора си с Тотнъм, но сега президентът на клуба и неговият агент отново водят разговори за нов контракт", каза мениджърът на Тотнъм Андре Вияш-Боаш от Хонконг, където отборът е на турне. (Детайлен преглед на новината)

Ръководството на руския гранд ЦСКА Москва иска да привлече бившия нападател на Левски и настоящ на ФК Краснодар - Жоазиньо. Според информация на вестник "Известия", армейците са готови да заплатят трансферна сума на стойност 12 милиона евро за правата на бразилеца. (Детайлен преглед на новината)

Трансферът на Иван Иванов във Базел все пак ще се осъществи, след като швейцарският шампион продаде Александър Драгович на украинския Динамо Киев, твърдят в един глас медиите в алпийската страна.

Австрийският национален защитник замина в четвъртък за Киев, за да финализира трансфера си в украинския гранд и по този начин остави място за българския национален бранител в отбраната на тима от родния град на Роджър Федерер. Шефовете на Базел са се задействали още вчера и днес медиите в Швейцария твърдят, че Иванов ще пристигне в Швейцария, за да мине медицинските прегледи и да подпише официално с клуба. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Приоритет номер 1 за подсилване на лявата зона на защитата на Ювентус е Камило Зунига, а не Александър Коларов, както се твърдеше досега.

Според "Ла Гадзета дело Спорт", 27-годишният колумбийски национал оглавява списъка с играчи, които наставникът на Старата госпожа Антони Конте желае да привлече в редиците си. Шефовете на италианския шампион вече са отправили оферта от 10 млн. евро за опитния бранител, чийто договор с Наполи изтича в края на следващия сезон, което увеличава още повече вероятността да се стигне до сделка в следващите дни. (Детайлен преглед на новината)

Полузащитникът на Барселона Франсеск Фабрегас засили спекулациите относно бъдещето си. Испанският национал, който е в полезрението на Манчестър Юнайтед, споделил пред свои близки приятели, че е готов да се завърне на Острова. Новината намери широко отражение както в английските, така и в испанските медии. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари