Фенове на Сараево принудиха играч да напусне

14:47
Фенове на Сараево принудиха играч да напусне
Феновете на ФК Сараево изгониха от клуба нападателят Ален Мелунович, който пропусна дузпа снощи в мача на босненския тим с албанците от Кукъс от турнира Лига Европа. Така резултатът 0:0 се запази до края, а след успеха си с 3:2 в първия мач Кукеши продължава напред.

Сараевци имаха надмощие през цялото време, изпълниха 11 корнера, отправиха 7 удара срещу само 1 за албанците, но така и не стигнаха до гол. Върхът беше в 68-ата минута, когато Мелунович - един от най-слабите в състава на домакините, пропусна дузпа. Вратарят Халили, който се превърна в герой на мача, спаси ударът му от бялата точка.

Всичко това отприщи гнева на феновете, които започнаха бясно да скандират Мелунович да напусне терена и минути по-късно той беше заменен. След това запалянковците поискаха той да бъде освободен от Сараево и днес ръководството на клуба перкрати едностранно договора му, за да тушина напрежението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ApricotGarden
26.07.2013 14:56

И понеже миналата година Сараево отсраниха български отбор сега трябва и да сме информирани какво става с отбора *erm*

golemiq_geshan
26.07.2013 20:56

2 години , 3 години ... Така е в днешния футбол ... Те преди 5 години и за Анжи не се пишеха статии , но сега там някой да пръдне и веднага ще се появи такава , така че не виждам какво те учудва ! А и това наистина е странен случай , който заслужава внимание , фенове гонят играч от отбор , по - важно е , че Меси бил на почивка с Фабрегас ?! Ако ще не Сараево , ами Маракеш да е при такъв краен случай се пуска новина , когато не искаш да си информиран за нещо , просто не го поглеждаш !

ApricotGarden
26.07.2013 17:44

Преди 2 години дали въбоще Уинер са знаели и пускали статиики за този отбор та изведнъж го подхванаха.

aa2
26.07.2013 16:53

Това е футболен отбор, сайта е за спорт(най-вече футбол), защо да не пускат новини за този отбор?Глупаво мислене имаш, чедо мое, глупаво!!!