Чехлаул - Корона Брашов, спечели

14:35
Чехлаул - Корона Брашов, спечели
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 20 познати от 24 мача - 83.3% успеваемост

Залог на деня за 26.07.2013 г.



В първия кръг Чехлаул загуби като гост на шампиона Стяуа 2:1, а реферът не им даде чиста дузпа в последните минути на срещата и така им отне възможността да спечелят точка (напълно справедливо щеше да бъде). Отборът показа много различен начин на игра ,от това което демонстрираше през миналата кампания. Чехлаул беше типично домакински тим, като се спаси след като спечели по-голямата част от домакинските си срещи и падна едва 5 пъти в 17 от тях. Навън обаче той се оказаха единственият отбор в елита, който не спечели нито веднъж. Очевидно е, че треньорът Мириюта (макар и седейки само по мача в първия кръг и контролните срещи) е свършил отлична работа и неговият тим няма да бъде обречен навън, а ще продължи и на познатото високо ниво в домакинските си изяви. Корона Брашов е новак в елита, като в първия кръг падна у дома от Оцелул с 0:1. Играта на Корона обаче изглеждаше ужасно. Те не създадоха нито една сериозна голова възможност, а и футболът, който практикуват, е повече от неприятен за гледане. Ако не предприемат коренна промяна (което няма как да стане лесно и с наличните възможности), те най-вероятно бързо ще се окажат в ролята на почти сигурен изпадащ. Техният нападател Йоан Коман, който и днес ще води атака, може напълно справедливо да бъде определен за обект на подигравки, след като тимът му спечели промоция, а той игра един полусезон почти неизменно на върха на атака, а отбеляза едва едно попадение и то след пас на празна врата и от разстояние от около 6 метра. Чехлалул ще бъде в пълен състав, а гостите няма да могат да разчитат на Олариу и Бурлачу, което следва да значи лесни три точки за домакините.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.65

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация