Отзиви от лагера на Берое след мача с Апоел Тел Авив

09:23
Отзиви от лагера на Берое след мача с Апоел Тел Авив
Изказвания от лагера на Берое пред клубната телевизия след равенството 2:2 с Апоел Тел Авив на реванша от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Берое отпадна от турнира с общ резултат 3:6:

Петър Хубчев (старши треньор): "Начинът по който изиграхме втория мач, ми дава повод да се гордеем. Мисля, че бяхме съвсем равностойни на фаворита в двубоя като цяло. Ние още преди първия двубой признахме, че фаворит в двубоя е Апоел. Сега не мога да кажа защо отборът не игра така и първия мач".

Здравко Илиев (защитник): "Получи се доста добър мач както за нас, така и за тях. За съжаление отпаднахме, но мисля, че показахме добра игра. Ще си вземем поуките. Вече се концентрираме върху мачовете от "А" група. Сега идва двубоят с ЦСКА. Надявам се да победим".

Пламен Крумов (защитник, автор на първия гол за Берое): "За пореден път доказахме, че сме стойностен отбор, който може да играе футбол. Мисля, че представихме достойно България. При гола ми видях, че вратарят не е направил добре стената си и реших да го изненадам и се получи. За мое щастие успях да вкарам. Супер".

Давид Каядо (полузащитник, автор на втория гол за Берое): "Получихме отново гол в първите минути. Това не беше добре за нас. Днес обаче показахме, че сме може би на същото ниво като Апоел (Тел Авив). Важното е да не губим увереността за шампионата. Сега имаме много важни мачове и това е най-важно за нас".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tonisport
26.07.2013 11:34

Кефите се на някакъв изпърдян Х при положение че загубихте като домакин с 1:4. Ех кога ли ще отстраните Оксер,Марсилия,Киево,Удинезе,Динамо Букурещ,Андерлехт.