Трансферен дневник (25.07.2013 г.)

17:04
Трансферен дневник (25.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (25.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Бившият младежки национал на България Герасим Заков подписа договор за 2 години с турски втородивизионен клуб Болуспор. Той става третият български футболист в състава на Болуспор за новия сезон след Николай Димитров и Даниел Златков. (Детайлен преглед на новината)

Атлетико Мадрид привлече вратаря Роберто от изпадналия от елита отбор на Сарагоса. Роберто, 27-годишен, вече на два пъти е обличал екипа на Атлетико, но така и не успява да се наложи като титуляр.  Дюшекчиите се подсилиха и с 18-годишния защитник на уругвайския Данубио. (Детайлен преглед на новината)



Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и бивш камерунски национал Ерик Джемба Джемба премина в сръбския Партизан. Тимът от Белград е съперник на българския Лудогорец в третия квалификационен кръг за влизане в Шампионската лига. Договорът на футболиста с Партизан е за две години. (Детайлен преглед на новината)



Севиля привлече Кевин Гамейро от Пари Сен Жермен с договор за срок от 5 години, съобщи ръководството на испанския клуб. Той ще премине медицински прегледи и ще замести продадения на Манчестър Сити - Алваро Негредо. (Детайлен преглед на новината)



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Вицешампионът на Италия Наполи е на път да подсили атаката си и с машината за голове на Порто - Джаксън Мартинес, съобщава „Гадзета дело Спорт“. Вчера представители на двата клуба са провели дълги и изтощителни преговори, а като краен резултат исканата първоначална сума от драконите за 26-годишния стрелец е била смъкната от 40 на 32 млн. евро. (Детайлен преглед на новината)

Бившият защитник на Левски Йордан Милиев ще изкара пробен период в състава на италианския Авелино. През миналия сезон Авелино спечели промоция за Серия "Б", след като завърши на първо в Лега Про1 Б. 25-годишният Милиев е свободен агент, след като договорът му със сините изтече в края на юни. Българинът е предложен на Авелино, който търси централен защитник и ляв бек. (Детайлен преглед на новината)

Мениджърът на Ливърпул - Брендън Роджърс, е категоричен, че Арсенал трябва да увеличи офертата си, ако иска да привлече Луис Суарес. Лондонският клуб предложи точно 40 млн. и 1 лири за уругвайския национал, но червените отказаха да преговарят.

"Ако Арсенал наистина желае футболиста, трябва да предложи цената, която отговаря на качествата на Суарес. 40 милиона не е близо до истинската цена на играча. До момента получихме две оферти. Луис Суарес може би иска да си тръгне, но някой клуб трябва да плати истинската цена за него", заяви Брендън Роджърс. (Детайлен преглед на новината)

Футболистите на португалския Насионал Мадейра - Ревсон и Бруно Морейра, пристигат днес в ЦСКА, съобщи "А Бола". Бразилският полузащитник Ревсон, 25-годишен, и португалският нападател Бруно Морейра, също 25-годишен, пристигат днес в София, за да преговарят за трансфер в ЦСКА. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Бившият нападател на Парма и Емполи Давиде Матеини заяви, че с удоволствие би преминал в ЦСКА, ако наистина има сериозна оферта от армейците.

"Изчаквам. Тренирам и чакам нещо интересно за мен. На 31 години усещам, че няма нужда да приемам оферти в последната минута. Не съм имал големи контузи и се надявам да намеря решение за себе си. ЦСКА София? Винаги съм харесвал опита от футбола в чужбина, така че ако се случи ще приема с удоволствие, стига офертата да е сериозна", сподели острието. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Saimun
25.07.2013 21:19

Честито на Атлетико,Партизан и Севиля