Бургас е домакин на финала на Ариана Аматьорска Лига 2013

16:04
Бургас е домакин на финала на Ариана Аматьорска Лига 2013
Бургас ще бъде домакин на големия финал на националния аматьорски турнир по футбол Ариана Аматьорска Лига 2013. Двубоите ще се играят между 9-11 август на мобилния стадион Ариана Арена, който ще бъде специално изграден на централния плаж в Бургас.

Тридневното футболно зрелище ще завърши с демонстративен мач между двукратния шампион на България - Лудогорец, и победителите в Ариана Аматьорска Лига 2013.

Гранд финалът на Ариана събира 16-те отбора-финалисти от регионалните кръгове. Столичните Марибор и Стрелците ще защитават името на София. Марибор беше петият регионален победител в турнира Ариана Аматьорска Лига за 2013 година. Отборът се нареди на първо място в София след 8 поредни победи. Момчетата от Марибор надделяха във финалната среща с 4:2 след дузпи над Стрелците. Така и двата финалиста Марибор и Стрелците си спечелиха правото да играят на големия финал на Ариана Аматьорска Лига 2013.

Повече информация за домакинството на Бургас, регламента за провеждане на големия финален турнир на Ариана, както и снимки от регионалния тур на надпреварата в София, може да намерите в прикачените файлове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация