Партизан привлече бивш играч на Юнайтед

15:15
Партизан привлече бивш играч на Юнайтед
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и бивш камерунски национал Ерик Джемба Джемба премина в сръбския Партизан. Тимът от Белград е съперник на българския Лудогорец в третия квалификационен кръг за влизане в Шампионската лига.

32-годишният дефанзивен полузащитник изигра два сезона с екипа на Манчестър Юнайтед. Джемба Джемба е бивш състезател на Астън Вила и Апоел Тел Авив. Договорът на футболиста с Партизан е за две години.

"Преговорите продължиха един ден. Двете страни уточниха детайлите и Ерик ще може да играе за отбора още в следващия кръг на европейските клубни турнири", заявиха от Партизан.

Във втория квалификационен кръг на Шампионската лига черно-белите отстраниха арменския Ширак. Клубът от Белград ще играе първия си мач срещу Лудогорец през следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
25.07.2013 23:30

Разочарование за един от най-великите клубове ,но си е екстра за среден отбор от Англия , да не говорим за отбор като Партизан

gero_mrusnika
25.07.2013 16:13

кой знае някой ден може българското първенство да се харчат стотици милиони*joking**joking**joking*
нялой ден когато маймуни завземат власта в света*lol*

wba
25.07.2013 15:27

Такива играчи може само да ги мечтаем да се излъжат и да дойдат в България .

D_e_v_i_L
25.07.2013 18:57

Незнам... само знам, че Ерик Джемба Джемба е на едно от първите места в списака на ТРАНСФЕРНИТЕ РАЗОЧАРОВАНИЯ*cry* които си призна сър Алекс преди пенсионирането *devil*... а те въобще не са много*money*