Хидинк: Анчелоти е точно като мен

14:06
Хидинк: Анчелоти е точно като мен
Мениджърът на Челси Гуус Хидинк заяви, че Карло Анчелоти е същият наставник, какъвто е той самия. По този начин холандецът отваря вратата на треньора на Милан като свой наследник на "Стамфорд Бридж".

"Анчелоти е много добър човек - открит и директен. Кариерата му е изпълнена с успехи и трофеи. За работата в Челси също така е необходим добър английски език, а Карло го изучава усилено от осем месеца насам", заяви Хидинк, който ще води Челси за последно в събора във финала за ФА Къп срещу Евертън, а след това ще се отдаде на работата си като селекционер на Русия.

Очаква се 49-годишният Карло Анчелоти да бъде представен като новия мениджър на Челси в началото на следващата седмица, когато вече ще е приключил и последния кръг в италианската Серия "А".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
30.05.2009 19:24

Хайде дано стане,че тоз Анчелоти вече ми дойде до гуша.Никога не съм го харесвал като треньор и си мисля че Челси ще си вкарат страхотен автогол ако го вземат.Но това си е техен проблем.....FORZA MILAN.....!!!

stef9472
28.05.2009 21:43

дано е прав защото неискам да си тръгва този велик треньор-просто невероятен! *stop* Взе Челси когато те бяха на дъното на възможностите си а сега отново са един от 4 най добри отбора в Европа а и в Света. *thinking*