Трансферен дневник (24.07.2013 г.)

19:15
Трансферен дневник (24.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (24.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Испанският Севиля подписа договор с крилото на Пари Сен Жермен и френски национал Кевин Гамейро, съобщи сайтът на клуба от испанския юг.

Повече детайли за сделката не бяха дадени, но според медиите севилци ще платят 10 милиона евро за 26-годишния играч. (Детайлен преглед на новината)

Бившият бразилски национал Жулио Баптища напусна Малага, за да се завърне в Бразилия и да се присъедини към Крузейро, потвърдиха от испанския клуб.

"Малага желае много късмет на Баптиста по време на кариерата му в Крузейро", се казва в съобщение на клуба от областта Андалусия. (Детайлен преглед на новината)

Бразилският нападател Вагнер Лав премина от руския шампион ЦСКА Москва в отбор от Китай, като новият му клуб е Люнен Тайшан и именно оттам дойде потвърждение на новината. Китайците плащат за Вагнер Лав 12 милиона евро и са подготвяли сделката от три месеца насам, обясняват още те. (Детайлен преглед на новината)

Петър Златинов вече официално е играч на Литекс. Халфът подписа договор с оранжевите и ще бъде на разположение на наставника Златомир Загорчич за предстоящите срещи. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Полузащитникът Франсеск Фабрегас сам ще трябва да вземе решение относно бъдещето си, съобщават британските медии. Испанският национал може да остане в родния си клуб Барселона или да премине в английския Манчестър Юнайтед през летния трансферен период.

Очаква се в най-близко бъдеще червените дяволи да предложат между 35 и 40 милиона лири за халфа на испанския шампион. Тази оферта устройва каталунския клуб и бившият играч на Арсенал ще има последната дума относно бъдещето си. (Детайлен преглед на новината)

Все още съществуват три варианта за нов клуб на вратаря на българския национален отбор Николай Михайлов. Това са италианският Фиорентина, както и тим от Англия и тим от Германия, съобщават електронните медии в Холандия.

"Той има три варианта за нов клуб", заявиха от ръководството Твенте, където Николай Михайлов игра през последните няколко сезона. (Детайлен преглед на новината)

От днес тренировки с представителния отбор на ЦСКА започна Омар Косоко. Офанзивният футболист ще кара няколкодневен пробен период, съобщи официалният сайт на армейците. (Детайлен преглед на новината)

Реал Мадрид се съгласи да продаде централния нападател Гонсало Игуаин, който малко по-късно днес ще премине медицински прегледи и ще подпише договор с италианския Наполи. Испанският клуб ще получи общо 40 милиона евро за острието си - 37 милиона веднага и още 3 милиона под формата на бонуси.

На лагера на наеполитанци в Димаро ще присъства и вратарят Хосе Рейна, който също ще осъществи трансфер от Ливърпул в Наполи, съобщава "Гадзета дело Спорт". (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Щабът на Ливърпул се присмя на опитите на Арсенал да купи нападателя на червените Луис Суарес. "Би Би Си" информира, че лондончани са отправили оферта на стойност повече от 40 милиона лири за уругвайския национал.

"За какво мислите е целият този шум на "Емирейтс"?", попита лаконично собственикът на Ливърпул Джон Хенри. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация