Лацио и Стефано Маури обвинени в манипулиране на мачове

18:11
Лацио и Стефано Маури обвинени в манипулиране на мачове
Капитанът на Лацио Стефано Маури ръководители на клуба и представители на още два отбора бяха привикани в италианския съд с обвинения за манипулирани на мачове, съобщават местните медии.

Лацио, Дженоа и Лече ще получат наказания с отнемане на точки, ако вината на Маури и седем други футболисти бъде доказана. Те ще бъдат разследвани за мачове на Лацио срещу другите два тима, като срещите са били проведени през месец май, 2011 година.

Според предварителните информации, Лацио може да започне сезона с наказание от пет точки, докато Маури няма да може да играе 5 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

asromaa1927
24.07.2013 18:31

Те лацио винаги са уговаряли мачове и разваляли плановете на останалите отбори.Добре ,че през 90-те години Краньоти буквално им купи място сред най-големите.Иначе така наречените ''орли'' щяха да са отбор от калибъра на Лече и Верона.

greenhool
24.07.2013 19:31

*lol* фен на Славия ли точно ще съди някого за уговорени мачове *lol* хайде дръж се малко и изчакай поне края на делото*wink*

asromaa1927
24.07.2013 19:10

Интересно защо повечето хора които не са от Рим са фенове на Лацио.По мое мнение са фенове заради крайно десните фенове и свастиките разпънати по знамената им.Искам да изтъкна също това, че повечето фенове на лацио ходят на мачовете не за да гледат мач и да си прекарат добре, а да провокират полицията и да се сбият с противоположната агитка.

Written
24.07.2013 18:42

е, легнаха на Интер, колкото Рома да не спечелят титлата, нормално е, врага на моя враг е мой приятел са казали хората, това беше изключително естествена постъпка, ама вас още ви боли явно *lol* Иначе от Примаверата са излизали много и качествени футболисти като Неста примерно, който точно в посоечените от теб години игра, така че не е буквално купено мястото им между големите. Колкото до урежданията на мачовете ВСЕКИ един италиански клуб в местното първенство е бъркал, бърка или ще бърка в кацата с меда, така че не е никаква изненада.