Апоел раздава безплатни билети за мача с Берое

12:09
Апоел раздава безплатни билети за мача с Берое
Близо 8 хиляди билети са продадени и раздадени на феновете на израелския Апоел Тел Авив за утрешната среща с Берое от 2-ия кръг в турнира Лига Европа. Мачът е лишен от всякаква
интрига, тъй като червените от Тел Авив спечелиха първия мач с 4:1 реално чакат съперника си за следващия етап, който ще бъде определен от двойката Пандури (Румъния)- Левадия Талин (Естония).

50 шекела (около 13,98 долара) е редовната цена на билетите за мача, а по 25 шекела ще плащат децата, жените и войниците. Част от билетите обаче са раздадени като подарък или промоции на фенове, за да дойдат и да подкрепят Апоел в първия домакински мач на Блумфийлд за сезона.

Старши треньорът на израелците Ран Бен Шимон обяви пред местните медии, че не възнамерява да направи кой знае какви промени в стартовия състав. Със сигурност обаче в групата ще бъде включен опитният полузащитник Гил Вермут. 27-годишният играч има опит в първенствата на Белгия, Германия и Холандия, но контузия го прати на прегледи и лечение при д-р Мартенс в Брюксел. Сега обаче е готов да играе, ако треньорът реши.

Тимът на Берое от вчера е в Израел, а за кратко на летището Бен Гурион старши треньорът Петър Хубчев говори пред медиите. Той обяви, че шансовете на старозагорци за краен успех никак не са големи. "Апоел е по-добрият отбор, но ние ще направим всичко, за да се представим на ниво в Израел", е цитиран бившият халф от интернет-портала "One".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

S_Mitev
24.07.2013 12:23

Порното на всякъде е безплатно... Много съм разочарован от берое, очаквах повече.

VivaLaFootball
24.07.2013 13:14

В Унгария се плаща. *smile*

RVP_Reus
24.07.2013 12:22

На нашите стадиони може никой да не дойде, но това няма да го направят. По едно време и Черноморец направиха билетите без пари.