Слован мина през морето за Разград

10:01
Слован мина през морето за Разград
Футболистите на Слован Вратислава минаха през Черноморието на път за Разград, където довечера играят реванш срещу Лудогорец от квалификациите в Шампионската лига. Словашкият отбор кацна във Варна и продължи с автобус, съобщава "Труд". В Разград ги посрещна новината, че почти всички билети за мача са продадени и ги чака пълен стадион.

Агитката на Слован ще е скромна, защото клубът не успя да запълни квотата си от 150 места за свои запалянковци по трибуните. Очаква се феновете от Братислава да бъдат не повече от стотина и да “загреят” за мача с посещение на варненския плаж.

В щаба на Слован не крият самочувствието си след инфарктната победа с 2:1 в първия рунд. "Равен резултат също ни класира и е напълно по силите ни", коментира треньорът Самуел Словак.

Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов е чакан на мача, в който вероятно дебют на пейката на Лудогорец ще направи новият треньор Стойчо Стоев. Шефът на БФС не донесе късмет на Берое при визитата си в Стара Загора през миналата седмица, когато гледа загубата с 1:4 от Апоел Тел Авив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
24.07.2013 11:17

Слован "Вратислава" хахахахаха

night_wolf1984
24.07.2013 13:11

Сигурно славно ще пазят вратата си цял мач с 10 човека отзад*lol**lol**lol*

Abramovichcfc
24.07.2013 10:11

Слован да минат през луната ако искат ...Лудогорец продължава/