Батков отмени глобите на играчите на Левски

20:29
Батков отмени глобите на играчите на Левски
Мажоритарният собственик Тодор Батков отмени еднолично глобите на футболистите на Левски, които бяха наложени за слабите игри срещу Иртиш Павлодар и последвалото отпадане от квалификациите на турнира Лига Европа. Той пристигна днес на "Герена", където играчите на вицешампионите провеждаха втора тренировка под ръководството на Славиша Йоканович.

"Отменяме глобите на играчите, за да може новият треньор да започне на чисто. Единствено ще глобим гари Гари Родригес по вътрешния правилник. Вместо да остави Веско Минев да го провокира и да бъде той изгонен, нашият направи глупост и ни остави с десет души. Няма нищо страшно в тази загуба. Все пак това е само първият от 38 кръга", каза Батков преди заниманието.

Президентът на Левски говори и по казуса "Антонио Вутов", който беше много близо до трансфер в италианския Удинезе, но реши да продължи своето развитие в синия клуб. Батков обвини неназовано лице, но по думите му става ясно, че това най-вероятно е посредникът, свързал семейството на Вутов със скаутите на Удинезе.

"Днес съм сезирал УЕФА и писмено, и устно относно Вутов. Ако някой иска война, ще си я получи. Трябва един човек да се спре, а ако не се спре, ще получи това, което заслужава. След време Вутов ще излезе от Левски и ще отиде да играе в чужбина, но сега не е времето. Вместо да бъде титуляр в Левски, да ходи във втория отбор на някакъв италиански клуб, който ние сме били...", добави той.

Преди да говори пред медиите, Батков, очевидно недоволен, проведе и сериозен разговор с част от треньорите от детско-юношеската шокола на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари