Трансферен дневник (23.07.2013 г.)

18:26
Трансферен дневник (23.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (23.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Нападателят на Удинезе и на италианския национален отбор  Антонио ди Натале потвърди, че през това лято е получил предложение за трансфер от Милан.

"Благодарих на треньора Масимилиано Алегри и на вицепрезидента Адриано Галиани за предложението да стана играч на Милан. Да бъде откровен, Милан не бе единственият клуб, който влезе в контакт с моя агент, но аз винаги съм искал да завърша кариерата си в Удинезе", каза 35-годишният Антонио ди Натале, който продължи договора си с Удинезе до 2015 година. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Младата звезда на ЦСКА Антон Карачанаков е попаднал в "специалния" списък на спортно-техническото ръководство на Валенсия, съобщава "SL". Крилото е преминал през цедката на скаутите и е поставен в групата на "най-добрите" млади таланти, които представляват интерес за шефовете от "Местая". (Детайлен преглед на новината)

Щабът на Челси ще отправи втора оферта към Манчестър Юнайтед за нападателя Уейн Рууни, която ще бъде на стойност 30 милиона паунда.

Мениджърът на сините Жозе Моуриньо е решен да привлече в състава си английския национал, който е недоволен от отношението на ръководството на Юнайтед към него. Миналата седмица лондончани отправиха официално оферта към шампионите, която бе отхвърлена, но ръководството на Челси е готово с второ, подобрено предложение. Този път Роман Абрамович е готов да извади 30 милиона паунда за 27-годишния Рууни, както и петгодишен договор със седмична заплата 240 хиляди паунда. (Детайлен преглед на новината)

Македонски полузащитник с германски паспорт пристигна на проби в ЦСКА, съобщи клубният сайт. Това е Степан Вуючич, който играе на поста вътрешен халф. Македонецът ще тренира с отбора няколко дни, преди треньорският щаб да прецени дали да му бъде предложен договор. (Детайлен преглед на новината)

Българският нападател Валери Божинов се надява да се завърне в италианската Серия "А". 27-годишният футболист, който е собственост на португалския гранд Спортинг Лисабон, за последно игра в Серия "Б" с екипа на Виченца. (Детайлен преглед на новината)

Цървена звезда освободи бившия защитник на ЦСКА Костадин Стоянов, съобщиха сръбските медии. Бранителят изкара пробен период в сръбския гранд, но не успя да впечатли старши треньора на Звезда Славиша Стоянович и до договор не се стигна. (Детайлен преглед на новината)

Бившият аржентински национал Пабло Аймар, който в последните две години беше основно резерва в португалския Бенфика, ще продължи кариерата си в първенството на Малайзия. 33-годишният халф прекрати преди няколко дни договора си с португалците и до дни ще подпише официално с отбора на Джохор ПГ. Информацията е потвърдена и от ръководството на клуба от Лисабон. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще осигури 100 милиона лири на новия клубен мениджър Дейвид Мойс в опит да бъде привлечен Гарет Бейл от Тотнъм, съобщава вестник "Таймс". Уелският национал е една от основните трансферни цели на английския шампион, въпреки че Мойс все още не е потвърдил това публично. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

man4estara10
23.07.2013 22:59

E това с Ди Натале какво общо има с официално финализираните трансфери.