Треньорът на Партизан: На време получихме шамара

18:02
Треньорът на Партизан: На време получихме шамара
Старши-треньорът на шампиона на Сърбия Партизан Вук Рашович обеща агресивна и добра игра в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионската лига с Ширак (Армения). Рашович каза, че "черно-белите" са длъжници на своите запалянковци заради слабата игра в първия мач с Ширак (1:1 с изравнителен гол в продълженията).

"На време получихме шамар, направихме си изводи от първата среща и очаквам съвсем различен мач от този в Армения. Това, което мога да обещая на нашите запалянковци, е, че ще играем много по-агресивно и ще се стремим към победата", каза Вук Рашович на днешната пресконференция преди утрешния мач с Ширак.

Рашович потвърди, че българският защитник Иван Иванов е в конкуренция за стартовия състав и че в момента отборът не мисли за негативните страни от поведението на Иванов, който не игра в първия мач в Армения заради евентуален трансфер в Базел.

"Иван се върна в Партизан, защото не успя да реализира трансфер в Базел, каза на днешната пресконференция старши треньорът на Партизан Рашович. Разговарях с него и той ми каза, че е готов да играе. В този момент не сме в ситуация да мислим за евентуалното наказание на Иванов въпреки факта, че всичко това бе много негативно. Иванов означава много за този отбор, край него всички се чувстват по-сигурни и съм уверен, че в сряда и докато е в Партизан той ще дава 100 процента".

Победителят от двойката Партизан - Ширак в третия квалификационен кръг ще играе с победителя от двойката Лудогорец - Слован Братислава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация