Мойс: Страхът от провал е движеща сила

12:39
Мойс: Страхът от провал е движеща сила
Страхът от провал може да представлява и допълнителна амбиция в работа, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, който замени на поста легендата на клуба сър Алекс Фъргюсън.

"Трябва да има елементи на страх, когато си мениджър на клуб от ранга на Манчестър Юнайтед. Това те кара да работиш усилено, държи те във фокус и ти помага да не сваляш очи от топката. Това е правилната позиция за мен и тя дойде в правилното време. Надявам се, че това ще проработи", каза Мойс.

Шотландският специалист, който е 50-годишен, беше мениджър на Евертън до миналия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
10.08.2013 12:56

Тя майка Тереза го е казала "Най- голямата спънка- страхът". дъртака не можа да докара нещо по- свястно. Тоя Мойс пълен дебил и негативист. Да е.а*devil*

pobeda_svoboda
23.07.2013 19:11

Тоя не е в ред!Точно ако страха от провал ти е движещата сила и мотивация то неминуемо ще се провалиш!Това е отрицателна нагласа-подход и само издава че маус-го е страх като мишка от това което му е подготвила съдбата!А то е кофти начален период подобно на Фърги в началото му-картинката ще се повтори!

Danskrastev
23.07.2013 14:35

Прав е може да е както движеща сила така и пътят към провала някой хора работят по-добре под такъв стрес и страх (като Фърги например) но има такива който умеят да работят само при по-спокойно условия ще види ме Мойс от кой е този сезон ще е още по-интересен...и с завръщането на Моу ще има още по-люта битка.

RedArmyUnited
23.07.2013 13:16

Мойс!!! Хвани се стягай и привлечи 1-2 нови футболисти и не се занимавай с глупости !! Две седмици и повече се занимаваме с Фабрегас... като не го дават има толкова много други играчи...

Bayern85_
23.07.2013 14:01

Тъпите ви собственици ако развържат кесията,ще станете на нивото което е Байерн в момента.Според мен само залъгват феновете,с този футболист.Има достатъчно млади и добри футболисти,ако имаха желание,до сега да са привлекли някой.Май играят театъра на Арсенал,с техните 70мил.за трансфери.Поне аз така ги виждам нещата,но който и да вземат вече,ще изтърве подготовката на отбора.

DuFkaTa
23.07.2013 13:48

Не Мойс се занимава с тансферите а вицепрезидента !!! Иначе с Мойс не съм съгласен, трябва да играеш без страх иначе ако мислиш за провал и се проваляш.