Алегри: Предстои ни тежък сезон

19:46
Алегри: Предстои ни тежък сезон
Наставникът на Милан Масимилиано Алегри заяви, че предстоящият сезон ще е тежък за росонерите.

"Ювентус е фаворитът за титлата и през тази година. Те направиха силни трансфери и е нормално да са с едни гърди напред", смята Алегри.

"Въпреки това обаче, смятам, че ни предстои много оспорван сезон. Седем клуба ще се борят за местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Със сигурност ще е тежка борба", допълни специалистът.

Алегри даде мнението си и за Кейсуке Хонда, който е основна трансферна цел на миланския гранд.

"Той е страхотен играч, който може да играе и като плеймейкър, и на фланга. За момента обаче Хонда си остава футболист на ЦСКА Москва", каза Алегри.

Треньорът разкри детайли около тактическите си планове.

"Със сигурност Милан ще играе с трима в атака. Както знаете има много варианти на подобна схема. Но независимо дали ще е 2 плюс 1, 1 плюс 2 или с две крила плюс таран, ние ще използваме по трима атакуващи играчи", каза още Масимилиано Алегри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

_beroe_
22.07.2013 21:15

Да се надяваме Милан да вземат още един опитен защитник и Хонда през лятото, за да може да играе в ШЛ с Милан ако се класират напред. Фио и Наполи правят добра селекция, и ще са по-добри от миналия сезон. Според мен Милан, Юве, Фио и Наполи ще са на първите места в класирано, но как се са подредени *silent**thinking*

Neill_88
22.07.2013 21:00

Засега Милан са доста пасивни на трансферния пазар. Интересно ми е в края на сезона за какво ще се борят. Фио и Наполи се стягат много сериозно и ако трябва да съм честен очаквам много от Фио. Рома и Интер са с нови треньори, но пък не са направили някакви кой знае какви трансфери*thinking* Очертава се интересен сезон.

mancity99
22.07.2013 20:57

сега балотели как е от началот на сезона със сигурност може да се борим за титлата ..... Милан Пер Семпре

biserms
22.07.2013 20:39

Мисля, че ние сме малко над останалите, но иначе силите на Милан, Наполи, Фиорентина, Интер, Лацио и Рома са горе долу изравнени и очаквам голяма битка. Със сигурност това ще е финалната 7ца, въпроса е в какъв ред ще се подредят отборите *smile* Надявам се да вземем трето поредно Скудето *smile*