Трансферен дневник (22.07.2013 г.): Анчелоти пожела Пирло в Реал Мадрид

18:41
Трансферен дневник (22.07.2013 г.): Анчелоти пожела Пирло в Реал Мадрид
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (22.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Ботев Пловдив осъществи пети летен трансфер, след като привлече в състава си полузащитника Георги Сърмов. 27-годишният национал се обвърза с клуба за срок от 3 години. Той пристига от турския Касъмпаша, за който игра през последните четири сезона. (Детайлен преглед на новината)



Френският ветеран Давид Трезеге продължава кариерата си в аржентинското първенство, след като се премести от Ривър Плейт в Нюелс Олд Бойс. Това съобщиха от ръководството на Нюелс в профила си в Туитър. (Детайлен преглед на новината)

Вицешампионът на Франция Олимпик Марсилия финализира трансфера на Жилбер Имбула от Гингам, който бе избран за играч на миналия сезон в Лига 2. Небесносините от "Стад Велодром" ще платят 7.5 млн. евро за правата на 20-годишния младежки национал.

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Челси е съвсем близо до трансфер на Уейн Рууни, съобщава "Дейли Мирър". Сделката няма да бъде финализирана преди 26-ти август, когато сините гостуват на "Олд Трафорд" в среща от втория кръг на Висшата лига.

Желанието на играча обаче е да напусне и това ще се случи в последните дни на август. От Юнайтед ще отказват всички оферти, които са по-ниски от 30 милиона паунда. Очаква се сумата, която сините ще платят за Рууни, да е в този регион. (Детайлен преглед на новината)

Трансферът на Иван Иванов от Партизан в Базел може да се забави, въпреки че швейцарският шампион има принципно споразумение с българския национал, съобщава "Базлер Цайтунг".

Иванов е гласен за заместник на Александър Драгович, но на този етап австрийският национал остава в състава на Базел. Интер има сериозен интерес към Драгович, но конкретна оферта в клуба не е получена. Бранителят през миналата седмица отказа предложение на Динамо Киев за годишна заплата от 2,2 милиона евро, тъй като иска да премине в силен отбор от Западна Европа. (Детайлен преглед на новината)

Антонио Вутов засега е играч на Левски. Решението дали да остане е изцяло негово", заяви спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков.

Младият талант е искан от Удинезе и шансовете да остане на "Герена" не са големи.

"Вутов е под голямо напрежение. Играч е на Левски засега. И той не знае накъде да тръгне. Искам да може по-скоро да се изчисти това. Като клуб направихме всичко възможно да го убедим да играе в Левски и в следващите години. Решението е изцяло негово, но ние искаме да остане", сподели Сираков при представянето на новия треньор Славиша Йоканович. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Мойс е твърдо решен да привлече Франсеск Фабрегас от Барселона. Шотландският специалист не се отказва от бившия капитан на Арсенал, въпреки че ръководството на каталунците наскоро отказа оферта от 30 милиона паунда.

"Разбира се, винаги може да настъпи момент, в който да си кажем стига. Но аз вярвям, че когато се интересуваш от добри играчи, желаеш на всяка цена да привлечеш човека, който искаш", отговори Дейвид Мойс на въпрос, свързан с евентуален трансфер на Фабрегас. (Детайлен преглед на новината)

Жозе Моуриньо прогнозира, че Кристиано Роналдо ще остане в Реал Мадрид за още дълги години. Специалния подчерта, че не е разговарял с Кристиано на тази тема, но има усещането, че за белия балет отхвърлянето на космически оферти няма да е проблем.

"Знам, че Реал Мадрид е изключително богат клуб. Те са толкова богати, че нямат абсолютно никаква нужда да продават, който и да е. А Кристиано е най-добрият им играч. Всяко евентуално предложение ще бъде отхвърлено", смята Моуриньо. (Детайлен преглед на новината)

Тотнъм и Ливърпул проявяват интерес към нападателя на Валенсия Роберто Солдадо, съобщават медиите на Острова. Според информациите, двата клуба са готови да предложат по 25 млн. паунда за испанския национал.

Диригентът на италианския шампион Ювентус - Андреа Пирло, е желан от новия наставник на Реал Мадрид Карло Анчелоти, информира "Евроспорт". Ръководителите на Кралския клуб са били готови да предложат 8 млн. евро за 34-годишния ветеран.

Въпреки напредналата си състезателна възраст, Пирло не престава да доставя наслада на любителите на футбола. Според публикациите в италианската преса обаче той няма желание да напусне родината си.

Както е известно, Пирло и Анчелоти, които работеха заедно в Милан, са в отлични отношения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
22.07.2013 20:35

Пирло има да изкара още 1-2 сезона на високо ниво и ще го направи в Италия *wink* Няма и 1% вероятност да отиде в Реал, а съм сигурен, че Анчелоти изобщо няма и такива намерения, а това са поредните тъпи спекулации.

miro_slavcho
22.07.2013 23:20

Прав си, че Анчелоти няма такива намерения. Точно сега, когато в отбора има 10 халфа борещи се за 4.5 места, няма смисъл от привличането на още 1, па макар и това да е Пирло.

YUNOFF
22.07.2013 19:14

Тотнъм и Ливърпул проявяват интерес към нападателя на Валенсия Роберто Солдадо, съобщават медиите на Острова. Според информациите, двата клуба са готови да предложат по 25 млн. паунда за испанския национал.

Уиннър подобрихте рекорда.(Поне за Тотнъм) от седмица и половина се знае, че имаме интерес към Солдадо. Иначе личното ми мнение е, че няма да можем да го вземем по-добре още от сега да се откажем и да преследваме някой млад евтин нападател.

CaptainMorrgan
22.07.2013 21:41

слуховете са такива, че Тотнъм или Ливърпул ще активират освобождаващата клауза в договора на Солдадо, която е 30 милиона евро (от сайта на Ливърпул го четох)

rooney_fen_256
22.07.2013 19:32

Според мен Jelle Vossen от Genk ще е страхотно попълнение за шпорите. Млад, талантлив и с нюх към гола, нападател. *thumb_up*

XIII
22.07.2013 19:24

Ето това видях аз,като по-надолу в информацията се споменава,че от Ливърпул са готови да дадат исканите 25 милиона паунда за Солдадо,но да не забравям,че това са все още само трансферни спекулации: Soldado has been linked with a move to the Premier League for much of the summer, with Spurs thought to be the frontrunners to sign him amid earlier interest from Manchester City and Chelsea. Tottenham have had one bid, in the region of £18million, rejected for the Spain international and are being tipped to increase it in the hope they can lure the Valencia man to White Hart Lane.