Сираков: Бъдещето на Вутов зависи само от него

14:14
Сираков: Бъдещето на Вутов зависи само от него
Антонио Вутов засега е играч на Левски. Решението дали да остане е изцяло негово", заяви спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков.

Младият талант е искан от Удинезе и шансовете да остане на "Герена" не са големи.

"Вутов е под голямо напрежение. Играч е на Левски засега. И той не знае накъде да тръгне. Искам да може по-скоро да се изчисти това. Като клуб направихме всичко възможно да го убедим да играе в Левски и в следващите години. Решението е изцяло негово, но ние искаме да остане", сподели Сираков при представянето на новия треньор Славиша Йоканович.

"Преди една седмица ви казах, че съм много доволен, че Левски инвестира в треньор. Един човек, абсолютен професионалист. Убеден съм, че Славиша е човекът, с когото да постигнем целите си. Убедени сме в неговите качества. Оттук нататък пред него има много работа, доста неща да се подобряват", каза още Сираков.

"Нямаше търпимост към треньорите, смениха се доста хора. На един треньор винаги му трябва време. Истината е, че в работата в последните години, хората покрай Левски не бяха доволни от продукцията. И аз съм на мнение, че със сегашната игра няма как да печелим титли. Левски е печелил титли и ще печели за в бъдеще. Трябва да започнем да изграждаме едно ново лице. Всеки футболист да знае за какво е на терена. Инвестираме в треньор", каза още шефът в "синия" тим.

Той добави, че Елин Топузаков и Мариан Христов остават в треньорския щаб на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
22.07.2013 15:49

Да се маха на запад,инче отива на изток в Турция или Русия,където бъдеще няма само пари ще взима и остава безизвестен.