Велев: Миньор действа незаконно

10:22
Велев: Миньор действа незаконно
В Левски реагираха остро на думите на Георги Славчев. Изпълнителният директор на Миньор Перник заяви, че чака торба с пари от ЦСКА преди мача. Така отборът ще скочи още по-мобилизиран на "Герена". Според последните разпоредби на УЕФА стимулирането на други отбори с пари е против феърплея и е наказуемо, съобщава "7 дни спорт".

"Забранено е да са стимулира Миньор от трети отбор. Незаконно е и нямат право да говорят за такива неща - коментира треньорът на сините Емил Велев. - Дори и милион да искат, не знам кой ще им го даде. В крайна сметка това си е техен проблем, не на Левски. Мен ме интересува как играем ние и каква е подготовката ни за мача."

Футболистите на "сините" не се впечатлиха много от заканите на Миньор.

"Не ни интересува какво се заканват другите. Ние сме Левски и излизаме само за победа. Трябва да се мобилизираме и да вземем двата мача до края", коментира един от лидерите в отбора, Христо Йовов.

В същото време Емил Велев има нови проблеми преди мача в неделя. Нападателят Георги Христов e с травма в областта на прасеца. Вчера той премина преглед в "Пирогов". Лекарите смятат, че проблемът на Христов е дошъл по-скоро от преумора в края на сезона. Ако Георги не се оправи до мача с Миньор, мястото му на върха на атаката ще бъде заето от Иван Цачев или Христо Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация