Трансферен дневник (21.07.2013 г.): Тотнъм тръгна по следите на новия Неймар

19:25
Трансферен дневник (21.07.2013 г.): Тотнъм тръгна по следите на новия Неймар
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (21.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Ръководството на Черноморец върна в състава нападателя Преслав Йорданов, който в края на миналия сезон разтрогна договора си по вина на клуба, съобщава БТА. След разговори между двете страни се стигнало до споразумение Йорданов да подпише нов договор, след като преди това получи дължимите си две заплати за миналия сезон. (Детайлен преглед на новината)

Защитникът Раул Албиол подписа четиригодишен договор с италианския футболен клуб Наполи, съобщи официалният сайт на неаполитанците.

Сумата по трансфера не се съобщава, но според италианските медии Наполи ще плати на Реал Мадрид 12 милиона евро за правата на защитника. (Детайлен преглед на новината)



Елитният английски футболен клуб Тотнъм привлече в състава си белгийския национал Насер Шадли с трансфер за 7 милиона евро от холандския Твенте. 23-годишното крило премина успешно медицинските изследвания и парафира контракт за пет сезона. Шадли ще се присъедини към новите си съотборници в началото на следващата седмица в Хонконг на азиатското турне на лондончани.



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Иван Иванов вече си взе довиждане с играчите на Партизан Белград, а от клуба се изпуснаха, че трансфера му в Базел трябва да стане факт до броени дни.

Българинът се сбогува с досегашните си колеги след тренировката в събота и днес трябва да пристигне в Швейцария, за да финализира трансфера си в Базел. Раздялата с Иванов бе потвърдена и от генералния секретар на клуба Дарко Грубор. (Детайлен преглед на новината)

Наполи е на път да намери достойни заместници на напусналите Единсон Кавани и Морган Де Санктис.

Ръководството на южняците е стигнало до съгласие с колегите си от Реал Мадрид за трансфер на Гонсало Игуаин, пише "Кориере Дело Спорт".

Междувременно, вратарят Хосе Рейна подписва с Наполи за година под наем. Утре стражът лети до Италия, за да премине медицински прегледи. (Детайлен преглед на новината)

Холандският Твенте иска да привлече вратаря Ремко Пасвеер от Хераклес Алмело, съобщава местната треса. Клубът от Еншеде търси заместник на българския страж Николай Михайлов, който иска да напусне през лятото. Интерес към Михайлов има от страна на италианския Фиорентина. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Манчестър Юнайтед не се отказва от идеята си да привлече Франсеск Фабрегас.

След като ръководството на Барселона отхвърли оферта от 26 милиона паунда за полузащитника през миналата седмица, сега медиите в Англия съобщават, че предстои ново предложение от страна на Юнайтед. (Детайлен преглед на новината)

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не приема "не" за отговор и продължава с опитите си да върне Дидие Дрогба на "Стамфорд бридж".

Португалският специалист е получил отказ от тарана по-рано през лятото, когато Дрогба е обяснил, че обича живота в Истанбул, Турция и феновете на Галатасарай. (Детайлен преглед на новината)

нападателя на Ювентус Мирко Вучинич, твърди "Кориере Дело Спорт".

Червените дяволи ще предложат 15 милиона евро за черногореца, който през миналия сезон вкара 14 гола във всички турнири за Старата госпожа. (Детайлен преглед на новината)

Тотнъм стартира процедура по привличането на новия Неймар - Неилтон. Шпорите обмислят да предложат 8 млн. евро на Сантос Сао Пауло за новата перла на бразилския футбол, съобщава "Метро".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Redbula
21.07.2013 21:46

той още Неймар не е показал кой знае какво те вече му намериха подобие ???

Cvet666
21.07.2013 21:20

Тотнъм събраха доста млади играчи, а и Наполи пълнят дупките. Няколко сезона спокойна работа на Рафа Бенитез и може би ще видим или отбор тип Валенсия и Ливърпуул преди години ,или втори Интер. Иначе Фабрегас и Дрогба ми се струват пълни жълтини...в момента Вожда и със статут на Легенда и тотален светец, ако дойде само ще си развали статута...

bacardy_breezer
21.07.2013 20:58

хахаха кой беше "стария" Неймар, че вече и "нов" извадиха *lol**lol**lol*

degea97_
21.07.2013 20:54

Какъв е смисъла да дойде като резерва на Бейл този ? Явно Гарет все пак ще бъде трансфериран някъде . И не ми казвайте, че е верен на клуба или пък кво пишат щото същата история се разигра със Модрич *wink*

metallingus
21.07.2013 20:49

За каква бразилска перла говорим ... Тва момче има 6 мача в професионалната си кариера.

ddreamcatcher
21.07.2013 20:24

Много бразилци взеха да купуват ''Шпорите'' Браво*smile*

redlondon1886
21.07.2013 19:46

"Елитният английски футболен клуб Тотнъм" ЕЛИТЕН? Ама вие сериозно?

KingGeorge
21.07.2013 20:30

98? Уинър, сложете една долна граница за годините при регистрация. Тука се напълни с лапета по 11-14 години. Само срамят отборите си, всичките до един.

redlondon1886
21.07.2013 20:11

По-добри сте от нас и винаги сте били??? Вие всяка година завършвате зад нас... не сте печелили лигата от 50 години. Играйте си в Лига Европа и не се занимавайте с нас *wink*

valiognoma98
21.07.2013 20:08

ЕЕ САМО ТОТНЪМ БЕ ПО-ДОБРИ СМЕ ОТ ВАС И ВИНАГИ СМЕ БИЛИ!!!

United9
21.07.2013 20:00

Всички отбори от ВЛ са ЕЛИТНИ.