Агитират \"Титан\" да върне Стойчо Младенов в ЦСКА

10:25
Агитират \"Титан\" да върне Стойчо Младенов в ЦСКА
Когато в ЦСКА стане напечено, а нещата не вървят, винаги през последните години на хоризонта изгрява едно име – Стойчо Младенов.

Шефовете на "армейците" били агитирани от хора, близки до "Екзекутора на Ливърпул" да го върнат в отбора пише "7 дни спорт". Младенов е гласен за заместник на Любо Пенев, срещу когото вече има отрицателни настроения. Атаката срещу наставника на "червените" започнала още след злополучния мач с Левски и се засилила при втората поредна загуба от Черно море. След двубоя с Локомотив София, който "червените" спечелиха с 1:0, но отново не играха добре, агитацията за назначението на Младенов продължила.

Засега шефовете на "Титан" били на мнение, че не бива да се взимат прибързани решения за смяна на треньора. Любо Пенев има договор за 2,5 години, подписан в началото на март и евентуална раздяла ще бъде съпътствана с плащане на доста висока неустойка. Освен това обичаният от червената публика Стойчо Младенов е известен като треньор с високи изисквания за скъпа селекция, а "Титан" в момента изпитва финансови трудности.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация