Ростов - Краснодар, спечелен

13:32
Ростов - Краснодар, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 15 познати от 19 мача - 78.9% успеваемост

Залог на деня за 21.07.2013 г.



В началото на настоящата седмица отборът на Ростов беше обект на успешно прогнозиране в тази рубрика и днес мисля, че имам всички предпоставки да продължа тази линия. Ростов тази година следва да остане далеч от плейаутите, а подобни домакински срещи с така наречените възможни съперници ще бъдат пътят, водещ далеч от опасната зона. За настоящата кампания като никога Ростов отдели повече средства за селекция и резултатите няма да липсват. Първо беше договорен десният бек на Анжи Камил Агаларов. След това беше взет под наем от Спартак Москва нападателят Артьом Дзуба, който вече вкара два гола, както и един от най-големите таланти на Грузия Яно Ананидзе редовен участник и в мъжкия национален тим на своята страна. През миналия сезон Краснодар спечели едва два пъти като гост,  а едната му победа беше точно тук, но при новите реалности това изглежда малко вероятно да се случи отново. Ростов има изключително тежка програма след няколко кръга и ще се изправи поред срещу Анжи, Локомотив Москва, Динамо Москва и ЦСКА и то навън, като това го задължава да трупа точки точно в тези си домакински срещи. Коефициентът за двоен шанс тук не е много примамлив, но моментните възможности на отбора в чиято полза е той му придават определена стойност.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.48

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
21.07.2013 22:05

2-2 завършиха Джаро. *money* Мачът между Старнян и Рейкявик обещава да е интересен, като аз не крия пристрастията си към Старнян в Исландия, но днес ми дава, че няма да спечелят. Рейкявик 0ах е @1.80 като аз още не съм решил, защото все пак Старнян са в страшна форма. Какво мислите ?

LoNsDaLe_
21.07.2013 17:30

Днеска излезна на двоен изненадата в Корея ама с днб-то няма профит. Иначе още един мач Х2 на Джаро-@1.90 срещу Тпс да видим какво ще излезе.

night_wolf1984
21.07.2013 17:16

За прогнозата на Г-н Сотиров съм съгласен.Мисля ,че мача ще е Х*smile*

night_wolf1984
21.07.2013 17:13

За днес съ набелязал Ботев-1,ТПС-1,Копенхаген-2 и Лех-2.Два от тези мача ще пусна ,ама се чудя кой да са*thinking**smile*