Мадзари стартира операция "Изпреварване"

13:22
Мадзари стартира операция "Изпреварване"
Новият треньор на Интер Валтер Мадзари ще предвожда операция "Изпреварване", пише "Гадзета Дело Спорт" на първа страница днес.

През миналия сезон нерадзурите завършиха на девета позиция в Серия А и сега пред бившия наставник на Наполи стои задачата да класира миланския гранд в зона Шампионска лига.

Специалистът е на друго мнение:

"Не подписах с Интер, за да се боря за трето място", отсича специалистът.

Мадзари не е човек без самочувствие и ентусиазъм. Ясно е какво искат тифозите на Интер и треньорът им го обеща:

"Бил съм Ювентус много пъти. Знам как се прави. Естествено, Интер трябва да изпревари и другите топотбори като Милан, Наполи, Фиорентина. Всички мечтаем това да се случи", обясни Мадзари.

Треньорът също така сподели, че ще стиска палци на Наполи в Шампионската лига.

"Надявам се да се представят добре. Въпреки че някои хора се опитват да забравят изминалите четири години, аз не мога", каза още Валтер Мадзари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xaoxa
21.07.2013 14:34

Maдзари си знае работата така че недейте бъди сигорни че няма да сме шампиони трябва ни един качествен нападател защото с единн Милито не става а Паласио си е средна класа. Имам тайни надежди за Ибра но по- вероятно е Освалдо можеби и Солдадо. Дано Мадзари да свърши същата работа като Манчини има качества да го направи а и през 2006 освен Адриано и Фиго който даже бе на възраст нямахме кой знае какви звезди.

Argentina8
21.07.2013 16:01

Икарди, Белфодил и Лонго?!?! Трябва ни качествен халф + стабилен бек и централен бранител.

xaoxa
21.07.2013 14:43

Аз какво да кажа за Ливърпул защото не знам и вий кога ще излезете от средата за Интер има надежда но за вас има ли *thinking* ?

ddreamcatcher
21.07.2013 14:38

Пожене не знам сега на кой отбор си фен на Интер или Челси ама хайде заради темата да кажем,че си на Интер докато ''Специалния'' не се върне начело на нерадзурите скоро няма да се мръднете от средата на таблицата аз успешен сезон след ''Специалния'' аз,не знам при Бенитез не помня как бяхте ама май и със него не беше кой знае какво.