Бивши играчи на ЦСКА кандидати за треньорския щаб на Банско

18:12
Бивши играчи на ЦСКА кандидати за треньорския щаб на Банско
Кандидатите за треньори на представителния тим на ПФК Банско Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков пристигнаха днес преди обяд в Банско и придружени от изпълнителния директор на клуба Красимир Горанов направиха среща-разговор с кмета Георги Икономов и председателя на ОбС Владимир Колчагов.

Както е известно, преди два дни в кабинета на кмета са разисквани доста наболяли въпроси около освобождаване и привличане на треньори и футболисти. На тази среща е разискван и въпроса около евентуалното привличане на триото Александър Томаш-Косьо Мирчев и Тодор Кючуков за треньори на представителния тим. Уговорката е била да се явят в кметството в петък преди обяд, като резултатите от тази среща се пазят в тайна.

Ще се обмислят претенциите на кандидатите за треньори и ако се стигне до съгласие и намиране на финансови средства то ще се стигне отново до разговори между двете страни и при разбирателство евентуално до подписване на договори. Обещанията до края на седмицата да се обявят имената на членовете на треньорския щаб няма да станат факт. Засега Валентин Лазаров продължава да води отбора след като той бе напуснат внезапно от Йордан Самоковлийски, който вече е наставник на мъжкия отбор на ОФК Пирин Благоевград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация