Феновете на Партизан се уплашиха след жребия

14:42
Феновете на Партизан се уплашиха след жребия
Феновете на Партизан масово изказаха съжалението си, че тима им изтегли силни отбори като Слован Братислава и Лудогорец в Шампионската лига.

На съобщението на Партизан във "Фейсбук", че гробарите ще играят или със словаците, или с българите в трети кръг в Шампионската лига, бяха изказани доста негативни фенски мнения. "Чао, Шампионска лига", "Най-лошият възможен жребий", " Лудогорец колко сме ги избягвали, сега те дойдоха при нас", "Дано Господ ни помогне", "Ще бъде приятно да играем в Лига Европа", "Ако играем като с Ширак, трудно ще бием словаци и българи", бяха само част от коментарите в социалната мрежа.

Партизан завърши 1:1 с арменския Ширак в първия си мач от втори кръг на надпреварата. Лудогорец пък падна с 1:2 от Слован преди реванша в България. Иван Иванов за момента все още е част от тима на гробарите, но до няколко дни може да заиграе в Базел. Един запалянко на сърбите все пак си пожела той да остане, защото би бил в плюс на тима в евентуалния сблъсък с Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kermo
20.07.2013 00:35

Партизан едва ли са чували за Лудогорец,който излиза за 2ри път в Европа...

persie1992
19.07.2013 15:21

Лудогорец просто трябва да играят агресивно, да се борят за всяка топка! Задължително подсигуряване в защита, но в същото време се надявам Безяк да започне титуляр, много ми харесва как играе тоя пич!

selection
19.07.2013 14:55

Преодолими са, но първо да отстранят Слован, пък след това ще се мисли за Партизан..

Abramovichcfc
19.07.2013 15:08

Късмет на Лудогорец защото ще им трябва!А колкото до Партизан...те са стабилен и много силен отбор.