Трансферен дневник (18.07.2013 г.)

20:00
Трансферен дневник (18.07.2013 г.)
Вижте какво се случи на трансферния пазар вчера (18.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

В своята официална страница в интернет ПФК ЦСКА съобщи, че днес е подписал договори с девет нови футболисти.

Ето имената на новите попълнения, както и срокът на контрактите:

Валентин Илиев ( 2 години), Апостол Попов (2 години), Християн Кировски ( 2 години), Николай Дюлгеров ( 1 година), Емил Гъргоров ( 3 години), Стоян Колев ( 1 година), Неманя Милисавлевич ( 1 година), Джаксън Менди ( 1 година) и Рангел Абушев ( 2 години). (Детайлен преглед на новината)

Бразилският защитник Майкон вече официално е футболист на Рома, потвърдиха от ръководството на Манчестър Сити. 31-годишният бранител, който има 66 мача за националния отбор на Бразилия между 2003 и 20111 година, се присъедини към "гражданите" от Интер за 3 милиона лири преди година. (Детайлен преглед на новината)

Българският младежки национал Радослав Кирилов беше преотстъпен от елитния италиански футболен клуб Киево на новака в Серия Б Капри за следващия сезон, съобщава местната преса. (Детайлен преглед на новината)

Бившият защитник на Ботев Пловдив Марлон Перейра подписа договор за един сезон като свободен агент с новака в холандския футболен елит. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Първата оферта на Челси за Уейн Рууни към Манчестър Юнайтед съвпадна с изявлението на мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, че лондончани са готови да изпълнят претенциите за заплата на търсещия напускане на “Олд Трафърд” нападател. Това обещава нова война между Жозе Моуриньо и Венгер, пише английската преса. (Детайлен преглед на новината)

Алваро Негредо е само на успешни медицински прегледи от подписване на четиригодишен договор с Манчестър Сити, обявиха от досегашния му клуб Севиля снощи. Трансферната сума е 25+3 млн. евро, а нападателят ще получава по 4,5 млн. на година.

“Сити взима голям играч. За Севиля и Негредо това е огромна операция. За Алваро това е договорът на живота му”, коментира президентът на андалуския клуб Хосе Мария дел Нидо. (Детайлен преглед на новината)

Луис Суарес ще остане следващия сезон в Ливърпул, отсече мениджърът на тима Брендън Роджърс, но после допълни загадъчно: “освен ако нещо драстично не се случи”. Специалистът коментира тази гореща и други теми на пресконференция в Джакарта, Индонезия, където “червените” са на лятно турне.

“Луис е чудесен играч и все още е на Ливърпул. Без значение от името на играча, никой не е по-голям от Футболен клуб Ливърпул – заяви Роджърс пред над 300 топло приветствали го представители на медиите. – Луис е много важен член на нашия състав и очаквам с нетърпение пак да работя с него този сезон.

Имахме оферта за него, която не бе дори близо до стойността, на която го оценяваме. Разбира се, че той иска да работи и да играе на топ ниво, но освен ако нещо драстично не се случи, ще остане с нас. Има още три години договор с клуба.

Онова, което Луис стори на Бранислав Иванович, бе грешно и той се извини на мен, съотборниците си и на публиката. Ще гледаме вече напред, и то заедно. Бе му казано от футболния клуб, че е сбъркал.” (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед иска да превърне Гарет Бейл в първото голямо попълнение в новия режим на мениджъра Дейвид Мойс и за целта ще направи оферта от 60 млн. паунда – рекорд за клуба и футбола на Острова въобще, към Тотнъм Хотспър. С тази новина гръмна “Мирър”. (Детайлен преглед на новината)

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо категорично отрече информациите, че е готов да се раздели с дуото Хуан Мата и Давид Луис. Имената на двамата футболисти бяха споменати, като част от оферта за нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Днес Специалния бе запитан дали все пак има шанс Луис и Мата да напуснат:

"Няма такава вероятност. Те остават в Челси", заяви Моуриньо. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация