Потребителите на Winner.bg дават леко предимство за Юнайтед пред Барса

20:00
Потребителите на Winner.bg дават леко предимство за Юнайтед пред Барса
Потребителите на сайта Winner.bg имаха възможност в продължение на три дни да гласуват в анкета, която трябваше да определи предпочитанията им към финалистите в Шампионската лига. Последният мач от надпреварата ще се играе тази вечер между отборите на Барселона и Манчестър Юнайтед на "Стадио Олимпико" в Рим от 21:45 часа българско време.

Резултатите от анкетата (Кой ще спечели финала на Шампионска лига в Рим?) дават минимално предимство на състава на сър Алекс Фъргюсън пред испанския им съперник.

От общо гласували 2520 потребители на сайта, 48.5% (1222 броя) дават своя глас за символичния домакин на финала Барселона, а 51.5% (1298) смята, че победите ще бъде отборът на Манчестър Юнайтед.

Тези приблизително равни гласове, дадени в нашата анкета, отговарят напълно на изравнените способности на двата тима и очакванията на световната футболна общественост за сблъсък от висока класа.

Остава ни да се насладим на играта на Барселона и Манчестър Юнайтед, и да си пожелаем открита и красива игра, която да бъде подплатена с повече голови положения и пред двете врата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kura_na_qnko
27.05.2009 21:20

red_manutd_7 Това става след пас на Роналдо със задна ножица , нали >? *joking*

red_manutd_7
27.05.2009 20:23

Дано да е красив гола на бербатов, който ще вкара с глава.