За Берое всичко приключи след 1:4 срещу Апоел (снимки и видео)

18:50
За Берое всичко приключи след 1:4 срещу Апоел (снимки и видео)
Берое записа загуба с 1:4 от   Апоел Тел Авив  в първи мач от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа игран на стадиона в Стара Загора.  

Адско начало 


Началото на срещата бе кошмарно за българите. Гостите откриха резултата още в петата минута. Тогава Караджов излезе на граница на наказателното поле, за да пресече подаване. Вратарят изчисти към центъра, но там топката попадна в краката на бившия играч на ЦСКА  Лукаш Саша. С прецизен изстрел бразилецът прехвърли Караджов, опъвайки мрежата за 0:1.

Ситуацията за домакините стана плачевна в деветата минута. При контраатака на израелците Горнада намери Дамари, който преодоля Иван Караджов. Така повече от 12 хиляди фенове на Берое видяха как техните любимци инкасираха две попадения за по-малко от десет минути.

Старозагорци се вдигнаха, и в следващите минути доминираха. В 20-та минута Каядо проби по левия фланг и центрира в наказателното поле. Андонов стреля с глава, като топката мина встрани от вратата на гостите.

Устремът на българите доведе до намаляване на разликата в резултата. При една атака на Берое по десния фланг Крумов центрира от аутлинията, топката стигна до Венци Христов, който шутира с десния крак и прати топката в долния десен ъгъл за 1:2.



През второто полувреме продължи доминацията на АПОЕЛ 

В 54-тата минута гостите от Израел стигнаха до трети гол. Лукас Саша проби отдясно и пусна топката по земя за Дамари, който я засече в долния ляв ъгъл. 



Десет минути по-късно Шехтер получи пас от дълбочина,  успя да надбяга двамата централни защитници на Берое и да преодолее вратаря Караджов за да направи резултата 1:4. След четвъртия гол във вратата на своите любимци, част от феновете на Берое започнаха да напускат стадиона. При този резултат зелените почти сигурно отпадат от турнира Лига Европа. Разликата в класите между двата отбора, просто бе осезаема.  



Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikshan11
19.07.2013 10:05

Някои надолу в коментарите казваше,4е Апоел е сред грандовете в Европа,е няма такъв резил Апоел са един нормален европейски отбор,това,4е нашето ниво е ниско,не ги прави гранд в Европа,защото този гранд,ако се изправи срещу истинските грандове на Европа като БМ,РМ ще загуби с 5,6 гола разлика.. *smile*

maddennfl
19.07.2013 09:27

те поне направиха един гол левски и гол няма

Chelsea_Boy_Fan
19.07.2013 08:30

И ето, че Левски печели още една титла, но този път е за някой от простите фенове в този форум(ФорумИдиоти-2013).Берое падна това всеки го очакваше ! Фенчетата на Левски явно искат да
намажат от този факт, че теса паднали и да започнат да ги обиждат, какви са, но ще ви овера на старо-загорци им е през оная работа, какво говорите.Защото се видя, кой е евроидиот, който не можа
да вкара 1 гол на някакъв отбор в средата на класирането в момента.Апоел ако бяха хванали Левски
сега едвали ще ше да е такъв резултата 5-0 поне.После, както винаги скъпите ни Левскари известни в цяла Европа с мустака на Т.Б. Решиха, че е време да си върнат нашият Мъри опа Сираков преди време не го искаше остави го без работа! Ботев го взеха и ся тези с най-голямото си нахалство го искат. Па да не говорим, че всяка спекулация свързана с Ботев за трансфер след 1-2 дена и Левски излизат с желания за даден трансфер ! Само да кажа също беройци и ся да ви хванат пак ще ви опукат.
П.С Не съм фен на Берое !

Blueisthecolour
19.07.2013 12:38

Ей жълто-черния я си гледай отборчето и не приказвай за Левски*angry*

tonisport
19.07.2013 01:20

Довиждане,довиждане..хахахаха..Смейте се на Левски но всички БГ отбори дано отпаднат понеже са много силни.Понеже ще кажете ти не си българин още помня кои наричахте евроидиоти,азиатски идиоти и т.н. Единствения отбор влизал в групите на ШЛ с Челси и Барса в една група..Отбор който с очите си видях да играе 1/4 финал за купата на УЕФА..Довиждане ЕВРОБОЙЦИ.

breezer_fan
19.07.2013 09:28

Пич, ако зависеше от мене Левски щеше да играе само със собствени кадри точно както го прави Атлетик Билбао, но за жалост не зависи от мен. Плащат се безумни заплати на анонимни чужденци вместо тези пари да се наливат в изграждането на бази и тренировките на млади момчета, които не само, че ще играят за Левски със сърце, но ще стават и една основа за силен национален отбор. За жалост в много малко български клубове се работи по този начин, да не кажа, че веече почти не останаха такива отбори, което е и най-голямата грешка и точно това спира развитието на футбола в България.

Chelsea_Boy_Fan
19.07.2013 09:19

Добре този срам и ние го брах, ме но не в Европа а тук в България имахме си един Христолов, който съсипа отбора и до там. Започнахме от В- група с лиценз изгради се отбор, който да се бори в Б група само от Българи мисля,че имаше само 1 - чужденец.Но нали драгите ни софиянци не искат да стават за резил, като Ботев, който не знам по какъв начин, но явно мазните ЦСКАРЧЕТА така смятат.

bacardy_breezer
19.07.2013 08:47

Сега просто нямаме ресурс . С какво да ги постигнем тия успехи ? Виж, че в Левски в момента има точно 3-ма човек, които заслужават да носят този екип - Пламен, Вутов и Гари. Сега трябва да надграждаме и при правилна работа, успехите отново ще дойдат ! Но все пак имайте малко уважение към големите победи на Левски и се сдържайте малко с това "евроидиоти' *wink*

breezer_fan
19.07.2013 08:42

Пич, в България е сбъркана цялата система на работа в клубовете.... Или по-точно 95% от собствениците са алчни чичковци, които ги итнересува само парата. Та мисълта ми е - отбор се гради с ГОДИНИ, а се съсипва точно за седмица на трансферния пазар ! Левски е имал много силни състави, но алчния ни собствения - "вездесъщият" адвокат БАТКОФ се грижи за това Левски да НЕ МОЖЕ да се развива... Ако беше запазен онзи отбор от 2005/2006 и само беше НАДГРАЖДАНО над него, сега щяхме да сме конкурентни отново на Шалке и Удинезе.... Но как да стане, като всичко се разпродава ? Какво сме виновни ние, феновете ? И тази история ще се повтаря и за вбъдеще... Сега ако направим пак силен отбор, догодина ще се представим добре в Европа, после БаткоФ отново ще разпродаде отбора и следващата година с НОВ отбор, пак ще берем срам.Това е един ОМАГЬОСАН кръг, за който се виновни най-вече алчните собственици !

Chelsea_Boy_Fan
19.07.2013 08:35

Да били сте това е добре за Българския футбол.Но кажи ти почти всяка година да падаш още от първи кръг от някакви смешни отбори ?!?! Едвали Сараево ще бие Удинезе или Шалке, а да не говорим за Иртиш. Да вие играете всяка година и от вас се очаква да правите все пак добри резултати и да покажете, че заслужавате квота в Европа.А това с Шалке ако ти е утехата просто не знам.Важното е ся какво си направи не преди 5-6-7-10 години ! Онова си е за онова, сега си за сега !

bacardy_breezer
19.07.2013 08:19

Малко са хората, които осъзнават, че Левски всъщност много повече е прославил България, отколкото я е изложил.... Да, не отричам, че имаме много срамни отпадания, но е нормално, защото ЛЕВСКИ е единственият български отбор, който ВСЯКА ГОДИНА играе в Европа, а когато играеш всяка година в Европа, просто е немислимо да нямаш и провали, още повече, че в България политиката на клубовете е такава, че когато даден отбор изгради силен състав, играчите, които стоят в неговата основа се разпродават и се почва от НУЛАТА. Така че е нормално и в Левски да има спадове и понякога да губи от слаби отбори. Интересно ми е Лудогорец, Берое, Ботев и други ако играят ВСЕКИ сезон в Европа, дали и те няма да имат такива "резили" каквито има Левски ??? Но я си спомнете какви отбори сме побеждавали ? И не говоря за някви черно-бели спомени, а за мачове в близските 6-7 години - Марсилия, Оксер, Удинезе, Киево, Спортинг Лисабон, Гент, Динамо Букурещ... Правили сме равни като гости на отбори като Шалке 04, Лил.... Когато Берое, Ботев и Лудогорец постигнат подобни успехи, тогава ще могат да ни наричат "евроидиоти"....

petko9305
19.07.2013 00:14

Апоел мачкат*sick* един от топ отборите в България. Макаби Тел Авив са най-силния отбор от Израел, а Апоел са някакви средняци.... представям си кво щеше да бъде ако срещу Ботев беше играл един топ отбор в света като Дортмунд например сигурно едно 10-0 щяха да направят преспокойно...*sick*

Mockingbird
19.07.2013 00:37

Скрий се.. *nerd*

plamkisa
18.07.2013 22:50

И между другото ние за 90 мин игра поне вкарахме гол на отбор като Апоел. Говеждата измет за 180 мин колко гола вкараха на световния футболен колос Иртиш?

П.С. Съвсем скоро (в 4-ти кръг мисля) ще ви видим колко струвате.

Blueisthecolour
18.07.2013 23:32

Оо чакам го с нетърпение да ви спукаме марули гадни *devil*

sineokiasladur
18.07.2013 22:41

Само едно нещо не разбрах.Защо Берое не си играха това което могат, а именно всички в защита и с балонни топки напреде каквото стане.Така щяха да се представят по-добре.Малко се самозабравиха и се помислиха за силен отбор.Според мен вината изцяло е на Хубчев който подходи много неправилно тактически в този двубой.Сега ще видите как в Израел ще се представят на ниво и ще стигнат до равен понеже ще играят правилно.Но аз и не очаквах Хубчев да се представи на ниво.Той толкова си може...

plamkisa
18.07.2013 22:32

Все пак истина е, че се изложихме. Минаваше ми през ума, че е много вероятно да загубим, но и в най-лошите ми кошмари го нямаше този резултат. Просто явно играчите бяха сковани и притеснени, което в комбинация с опита на Апоел и убийствената им ефективност напред ( 4 точни удара и 4 гола) се оказа пагубно. Не мисля, че който и да е наш отбор в момента може да им се опре на тези.

Най-много ме е яд за хората, които бяха на стадиона...

plamkisa
18.07.2013 22:40

Бях естествено. Като казах, че ме е яд за хората имах предвид, че жалко, че толкова много хора напълниха стадиона, цяла седмица се говореше за този мач, стадиона оправиха и за какво? За 1-4... Затова ме е яд. Иначе наистина беше супер атмосферата и се надявам в близките години пак да имаме подобна възможност.

iulkata77
18.07.2013 22:34

брат ти беше ли аз бях страхотна атмосфера беше нещо много яко

Blueisthecolour
18.07.2013 22:26

Не искам да се заяждам,но когато Левски падна от Иртиш беройците бяхте много отворени къде сте сега а?

bacardy_breezer
19.07.2013 09:43

Ок. Щом не приемаш 1:4 като резил.... Твое право си е *wink* Аз казвам как стоят нещата за мен. И нещата във футбола не винаги се измерват в пари. Ако беше така то Сити и ПСЖ трябваше да са непобедими. Левскар съм, но много добре си спомням победата на ЦСКА над Ливърпул на "Анфийлд" и едно сравнение, което направи тогава коментаторът : "Само Стивън Джерард струва повече от целия отбор на ЦСКА, заедно с резервите, стадиона и тренировъчните игрища".

RoSKo0o0
19.07.2013 09:25

Апоел не е Борусия Дортмунд, но и Берое не е Апоел Тел-Авив. Капиш? Един от футболистите на Апоел струва колкото целия отбор на Берое. Що говориш глупости и драматизираш. Резил било, излагане.

bacardy_breezer
19.07.2013 08:29

Не, че искам да се заяждам, но все пак това е Апоел Тел Авив, а не е Борусия Дортмунд.... И да паднеш с 1:4 у ДОМА аз лично го приемам като резил, не знам какво мислите вие феновете на Берое... Ако го смятате като гордост и европостижение, че сте загубили от евреи у дома с този разгромен резултат....ок... Разни хора, разни идеали. Въпроса е, че и вие претендирахте, че можете да играете качествен футбол, та да пита - Къде ви е футбола ? Нали Левски излагаше България и вие щяхте да ни прославите ? Защо не ни прославихте ? Казвате "Апоел ни е силен". Еми, това е Европа.... Ако Апоел Тел Авив ви е силен, кво правим ако ви се бяха паднали едни Шалке 04 или едни Удинезе ? 1:7 ???

Mockingbird
19.07.2013 00:38

Къде е Апоел, къде е Иртиш, оставате си евроидиотите, нямате право да коментирата.. *smile*

Blueisthecolour
18.07.2013 22:52

Ти па кво се месиш бе чорбар?И кво като са Апоел бе изложихте се и толкова както и ние с Иртиш *wink*

gQg
18.07.2013 22:45

/facepalm Разликата между ИРТИШ и Апоел Тел Авив е от земята до небето. Също така Берое разполагат с по-слаби футболисти от лефски и никой не може да им се сърди.

shifter_fd
18.07.2013 22:43

Как можеш да сравняваш Иртиш с Апоел Тел Авив бе?

plamkisa
18.07.2013 22:29

Тука сме, що? Ти ако си мислиш, че твоите говеда щяха да запишат нещо различно от загуба срещу Апоел, жестоко се лъжеш.

ssforca
18.07.2013 22:20

Най добре ще да е закрият българският футбол...Вижда се,че само резил берем.С всяка изминала година нещата все по на зле отиват.Цяла Европа ни се смее...а някои прави пачки с тези резил

monte_carlo
18.07.2013 22:15

За жалост както си и мислех Берое нямат шанс срещу Апоел,но си мислех,че поне в домакинството ще имат сили поне за равен. Дано на Апоел не им се играе на реванша,че не с 2-3 гола ще ни бият както си мислех,ами може и 5-6 да вкарат... Ботев иначе ще продължи според мен

scd
18.07.2013 21:57

Тази година само Ботев може да ни отрсрами.

Neill_88
18.07.2013 21:37

Беше ясно, че Берое ще отпаднат, но все пак е кофти. Поне поритаха малко в Европа,ако не друго.

madridistaaaaaa
18.07.2013 21:36

Жалко за симпатичните Старозагорци,загубиха,но толкова могат,аз не съм очаквал много от тях особено след като разбрах,че ще играят срещу Апоел,но все пак не трябва да ги критикуваме,играха достойно и това е толкова си могат момчетата,а и всички знаете що за отбор е Алоел Тел Авив.

scrooll7
18.07.2013 21:35

ахахах Бирои какво стана е селянчета,с парцалите вкъщи като ви сложат 6ката и в Израел да слезете малко на земята,бягайте да берете марулите е ахаха

iulkata77
18.07.2013 22:18

я тихо бе чорбар тръгнал да се обажда ние поне играем в Европа пък вие къде играете, а чакай малко забравих то вие нямате отбор

DJIMSZ
18.07.2013 21:40

мнооо си проссс, ве!

biserms
18.07.2013 21:30

ахахах и Уинър пак показват невероятната си некомпетентност...... защо сте написали АПОЕЛ с главни букви ????????? Отборът от Кипър е АПОЕЛ Никозия и се изписва по този начи, защото е абривиетура, а отборът от Израел е Hapoel Tel Aviv и се пише просто Апоел, не АПОЕЛ. Ограмотете се малко, срамота е !!!

wba
18.07.2013 21:27

Към Уинър . Пишете Апоел Тел Авив , защото така написан се чете Апоел от Кипър ,а не от Израел !!! .

Deco_Sneijder
18.07.2013 21:12

Не са толкова силни тия Апоел,никакъв гранд не са,просто рано им се изплашихме,наша си работа...ясна е работата тука...

Abramovichcfc
18.07.2013 21:07

Берое и Лудогорец новите Евроидиоти!

iulkata77
18.07.2013 22:11

Ми Левски какви са ле те последните 5 години повече от 2-ри кръг не могат да стигнат от колко време Левски играе в ШЛ и ЛЕ а от колко време играят Берое и Лудогорец ма какво ли сам тръгнал да ти обяснявам ти си избиваш комплексите то какво друго може да очакваш от фен на Челси.

daledoria
18.07.2013 21:33

Както и вечния левски евроидиота на цял свят кво очакваш от Берое срещу един европейски гранд всяка година играе гледай малко футбол не стой цял ден в тоз убит сайт и са прави на компитентен на тема футбол назад си с тая тема

genchooo
18.07.2013 21:13

Ебахти комлексара си заеби,

ReliableLive
18.07.2013 21:03

жалко нашите при 1:2 можеха да имаха добре шансове за равенство,а до къде се стигна ..

holigan4e
18.07.2013 20:59

Берое по - добре да не ходят в Израел , че резултата не ми се мисли колко ще е :Х Да се отказват и да паднат служебно 3:0 Ама не е срамно да паднеш от тия.

DuX4o0
18.07.2013 20:58

Апоел е труден съперник това се знаеше.И все пак за мен имаше искрица надежда преди началото на мача..Мн кофти..

ReliableLive
18.07.2013 20:30

Защо трябваше да стават тези грешки,че Берое да играе добре... Не можеше ли от самото начало да си играят добре.. Нищо де аз вярвам в нашите момчета дано направят поне 2:2

daledoria
18.07.2013 20:27

Абе ся удрят един обрат кви са тез израелски мангали стегнаха се Берое ще ги смажат ся

bionik
18.07.2013 20:15

къде е това ню 7,с Булсатком съм и немога да го намеря *cry*

MaLkO_LuD94
18.07.2013 19:56

Айде Берое *thumb_up* Поне до равен трябва да стигнат *thumb_up*

Gopcho
18.07.2013 19:51

ню 7 .. булсатком .. тъжно

John_Jameson
18.07.2013 20:55

Супер, супер! Бе няма къде да иде тая пуста програма!!! *lol* *tongue*

madridistaaaaaa
18.07.2013 20:53

Имаме я *lol**lol**lol* добре,че каза щото аз търся Нюс 7 някъде да пише,а пък то ББТ трябва да търся имаме я благодаря много *smile*

madridistaaaaaa
18.07.2013 20:49

*lol**lol**lol*

John_Jameson
18.07.2013 20:44

Бе странна и най-вече тъпа работа щом не можеш да гледаш мача! *lol* Ама то повече да се ядосва човек, като го гледа!!! *lol* Апоел са много качествен отбор, но няма как да не си държим за Берое и да не съжаляваме, че падат ...

John_Jameson
18.07.2013 20:42

Вярвам ти, ама не знам защо е така ... :Д На него първо му беше bbt, а после стана News7 и до сега си е така.

madridistaaaaaa
18.07.2013 20:41

Може не знам ;дддд

madridistaaaaaa
18.07.2013 20:40

тоест най-скъпата тарифа

John_Jameson
18.07.2013 20:40

Дядо ми е на Булсатком, но има NEWS7 и плаща значително по-малко пари на месец! *lol* *confused* Сериозно говоря! Не знам, странна работа значи!

madridistaaaaaa
18.07.2013 20:38

Аз съм на Булсатком и нямам Нюс 7, а плащаме 30 лева на месец

John_Jameson
18.07.2013 20:34

Не е задължително да си на Булсатком, за да имаш NEWS 7

nikshan11
18.07.2013 19:42

Нямат си класа за сравнение с Апоел,дано да стане някво 4удо,но 2 гола на 4ужд терен трудно..

norwich_ajax
18.07.2013 19:43

ше видиш кво чудо ше стане ако се отарват тия само с 0:4 ше тряя на сички по една загорка да черпят *joking*

norwich_ajax
18.07.2013 19:41

бааати мишките са тия бИроИ....знаех че ше падат ама тва за 5мин да ти вкарат 2 гола си е жив резил.баси смешките....

Ginekologa
18.07.2013 20:58

и аз жалко викаха ми 2тв в пункта

madridistaaaaaa
18.07.2013 20:28

От Берое не очаквам много,яд ме е по-скоро за Ботев,дето дадоха тоя измислен червен картон,защото в момента само Ботев могат да направят нещо по-специално за Българските тимове и Лудогорец може би ама те пък се осират много в края..

RoSKo0o0
18.07.2013 20:26

Какъв си прост. Да казваш, че отбор като Берое правил резил срещу 13-кратен шампион на Израел, а Израелското първенство е в пъти по-силно от българското. Ти явно си от онея, дето си вярват, че България е най-силна, трябва да бие всички, другите страни не се развиват, само ние се развиваме ЛОЛ!

norwich_ajax
18.07.2013 20:17

кво не ги подкрепям бе бях си зел бира и с кеф чаках вечерта да гледам балгарските отбори, те направиха баси резилта и едните и другите. падат тия с 0:2 пускат другия мач и гледам 1:0 за зрински ли са кви са пак някви анонимници ни правят криви, ядосвам, се няма как да е иначе иска ми се да имаме силни отбори а ни мачкат някви пални дебили. тия апоел отново са азиатски отбор, а не европйески срам е разбираш ли ? и са преди някои да ми е казал че апоел са силни.... ми не, не са силни просто нашето ниво е адски ниско, ше видите другия краг апоел катго се изправи срещу някой отбор от средна европейска класа като Лех познан, стандарт лиеж, анортозис и т.н. ше видите как израелците ше го издухат яко при това.

ElPistolero21
18.07.2013 20:04

Ти си смешка,не Берое...вместо да подкрепяш българският отбор ти го обиждаш *confused*

Nanas18
18.07.2013 19:42

изпуснах 2.20 коеф Маккаби оффффф *sad*

paunQ
18.07.2013 19:35

Ей, много голям грешка на Караджов...

madridistaaaaaa
18.07.2013 19:20

Няма мое няма твое всички сме от Ботев и Берое!*ball**goal*

Manchester_Red
18.07.2013 19:13

Успех на нашите! 1:0 за старозагорци! Айде Берое изяж ги тия израелци!

holigan4e
18.07.2013 18:58

батенце с тия и на 0:0 ще съм доволен ! Ама както се казва , няма непреодолими неща *wink* Така , че си пожелавам 1:0 за Загорка тийм *smile*