Петев: Бяхме наивни, но все още имаме шанс

00:04
Петев: Бяхме наивни, но все още имаме шанс
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не скри, че е много разочарован от поражението с 1:2 от Слован Братислава в първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Загубихме мача по наивен начин. Много съм разочарован", коментира Петев.

"Все още имаме шанс за класиране. Ще направим всичко, за да победим в реванша", допълни специалистът.

"Ако правим такива грешки като в днешния мач, ще загубим", каза още Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

monte_carlo
18.07.2013 15:09

Хайде да не се лъжем,не е до опита. Българските отбори в момента просто нямат никаква класа и е нормално да падаме от всякакви отбори. Купуват се някакви футболисти дето не могат да уцелят 1 път вратата,а вземат по 15 000 -20 000 на месец, пълна пародия,да ги дават на мене тия пари поне аз ще помогна не по-малко от "силните" чужденци,които от 10 удара я уцелят 1 път топката и вратата,я не *lol*

slavcho.slavchev.7
18.07.2013 14:20

С толкова слаб тренъор като петев лудогорец нищо няма да направи във европа и на домуса все някога ще му писне да налива пари а резултати никакви и като се откаже от разград и отбора ще замре !!!

monaco_ultras
18.07.2013 13:17

Да бе ше сменям аз , не знам с Арсенал и т.н. ква тръпка си усетил дето винаги са в Шампионската Лига и от силните отбори , ама аз с Монако съм преживял от финал в Шампионска Лига , до титли в Лига 1 до изпадане в Лига 2 и нито веднъж не съм се поколебал или спрял да подкрепям любимците си , защото тва винаги си е бил отбор с традиции , тва че ся съм се регистрирал нищо нве значи аз отдавна съм им фен просто мен главно те ме интересуват не толкова новини за другите отбори и знам , че тука като пиша за Монако няма да ми се обърне внимание и нямаше смисъл преди да съм част от сайта , ся понеже се нашумя с дадения Риболеев и знам , че хората ше ми правят проблем ама тва няма значение шото истинските фенове на Монако сега се обединяваме 1 по 1!!!

selection
18.07.2013 10:20

Абе видя се, че не са нищо особено тия словаци, така че в Разград ще изядат поне 2 гола..

DJIMSZ
18.07.2013 09:04

Да ти се случи това в 3 поредни евро мача не е наивност, а некадърност или простотия.

monaco_ultras
18.07.2013 01:18

алитет да имат , не , то сао с пари не става трябва страст да се изграе за фланелкаа , да има лидери , в Локо , Ботев са раздават хората , в Литекс има таланти , черноморец Херо им са раздава праи сичко с рак ги води човека шото му е до сърцето , тея Лудогорец те стане лил 70та минута и почват да са въргалят по земята мързи ги да ходят никво раздаване!

norwich_ajax
18.07.2013 08:48

батко сайта от няколко дена се напални с "фенове" на монако хахахахах и като им цакнеш профила сичките са регистрирани през последните 4-5 дена *joking**joking**joking* как може да има толко жалки типове направо се чуда.... тия хора никога няма да усетят трапката от футбола и това какво е да подкрепяш даден отбор и в добро и лошо независимо от сичко...те неска са от сити, утре са от псж, други ден от монако, а като се махнат арабите и руснаците и сменят веднага "любимия" отбор *lol**lol**lol*

Mockingbird
18.07.2013 02:12

Смях в залата, "ФЕН" на Монако да ми приказва за пари и страст, Берое били селяни, не се излагай "ултрас монако" хахах!

Hristian96
18.07.2013 01:15

При първата дуспа не видях нарушение на играта,а и имаше още моменти,които съдята пожали слован братислава и това си е факт,няма какво да говорим,явно,че на Лудогорец не им върви в ШЛ миналата година съдята даде измислено продължение

unbeatable49
18.07.2013 00:53

хмммм какво нещо е съдбата. Сега и дилъра на наркотици Домус Ага разбра, че с купуване на съдии НЕ СТАВА!!!!! Не може в България за 60 мача да няма една дузпа срещу теб свирена и да очакваш същото от безпристрастните съдии в Европа! Там няма Паста, няма Ахмед, няма Кабаков! Направиха им за пореден път мечешка услуга на глезльовците в зелено, които са свикнали за убийство в наказателното поле да гонят.....убитият!

Abramovichcfc
18.07.2013 00:29

Евро идиоти!

aa2
18.07.2013 11:42

Разбирам, че ти е гадно, че твоя отбор носи този прякор, но няма как да го предадеш на Лудогорец.Лудогорец се бори със зъби и нокти и само факта, че за 2-ри пъти граят в Европа ги проваля.Какво е оправданието на Левски?

Fabregas_boy
18.07.2013 00:42

Че кой БГ отбор не е?Само виж нивото на футбола ни-кефим се ако някой отбор стигне до групите на ЛЕ и се хвалим с постижения от преди 10 години.Кой играл в ШЛ,кой бил Ливърпул и т.н. Евала на Литекс,че залагат на млади български момчета и браво на Лудогорец,че парите не им отиват за мениджърски африканци и бразилци,а за доказани имена или за бъдещето на всеки отбор-школата.Браво и на Берое за желанието,както и на Ботев за усилието.Но дотам,"грандовете" ЦСКА и Левски потъват кой в дългове и проблеми с лиценза,кой с некадърни треньори и постоянни шефски намеси,при положение,че те трябва да са конете на каляската на БГ футбола.Само си представете една А група без разни бразилски и африкански "футболисти",а с недооценени или продадени на абсурдна цена футболисти.Представете си ако Тонев,Рангелов,,Домовчийски,Неи,Делев,Бардон,Новакович,Георгиев,Иванов,Кирев,Дембеле,Хичо и т.н. бяха останали в клубовете си още 1-2 години или пък повече време и около тях се гради отбор какво щеше да е нивото на футбола ни и какво щеше да правят нашите тимове в Европа.Но реалността е друга-малко да блесне някой и го продават за половин-един милион в Турция,Русия,Полша и т.н.,стадионите са бетонни паметници,които се рушат,а мачовете са шанс за черно тото.Но стига съм се обяснявал,дано в Разград мача е 1-0 и да се отсрамят поне малко българските ни отбори.

John_Jameson
18.07.2013 00:18

Сами са си виновни, но шанс още има! Ще продължат напред Разградчани!!! *tongue*

kermo
18.07.2013 00:17

Нещото,което липсва на Лудогорец,Ботев и Берое е опита!Нивото на футбола в България претъпява желанието и амбициите на тези отбори!Въпреки всичко това,аз и преди казах,ОТБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ,КОИТО ИГРАЯТ СТОЙНОСТЕН ФУТБОЛ СА-Литекс,Ботев,Лудогорец и Берое!Браво на Лудогорец,малко не им достигна да си тръгнат с 3те точки!Сега жалките сини и червени ще започнат да злобеят,но се вижда,че Ботев и Лудогорец показват желание,докато "големите ни грандове" играят сякаш са на тренировка...успех на Берое и Ботев!БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СОФИЯ!!!!

monaco_ultras
18.07.2013 01:14

А Черноморец дет имат най-силния тактик Херо и Локото не играят тъй ли ми Берое и Лудогорец селяните играят силни тъй ли?Тия селяни кво играят те само с Пастата и компания играят нищо друго , ко си мислиш , че Левски,чорбата и селяните са най-силни в Балгария тъй ли те освен със сидии никъде в тройката няма да влязат , Ботев 1 , Литекс 2 , Локото и Черноморец и те праят нещо ама не ги бутат съдиите тва са силните отбори Миланов,Занев,преди тва Бодуров,Попов къде ги взеха силни отбери все и играят момчетата на ниво национаои всичките пари са дават за тях милиони да ги купят , от Левски и ЦСКА кой последните 3,4 години е излязал и е напрайл нещо освен Тонев никой , тоз Дебелия книжката са осра кат кифладжия 5 мача няма в Германия , Делев дискотеката,Платини фъфлюто сичките до един са изложиха в чужбина , пък Лудогорец следващия мач ше вкарат 2 гола след тва пляс тия мерди ше им вкарат последните 10 години 2 гола и аут ти ко си мислиш школи развили ли са тея Лудогорец нещо напраилили някав мант