Трансферен дневник (17.07.2013 г.): Монако проектира нова бомба за 60 млн. евро

19:56
Трансферен дневник (17.07.2013 г.): Монако проектира нова бомба за 60 млн. евро
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (17.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Нападателят на Левски Сьорд Арс от днес официално премина в турския втородивизионен Кършияка, след като двата клуба постигнаха договореност за трансфера на футболиста. 29-годишният Арс вчера пристигна в Измир и премина успешно медицинските изследвания, а днес парафира контракт за 2 сезона. (Детайлен преглед на новината)



Крилото на ЦСКА Нджонго Присо ще продължи кариерата си в Румъния. Камерунецът подписа договор за две години с елитния румънски отбор Петролул Плоещ, съобщи официалният сайт на клуба. (Детайлен преглед на новината)



Емил Гъргоров се договори с ръководството на ЦСКА и през новия сезон ще носи червената фланелка с номер 23. Плеймейкърът поддържа форма с "червените" от десетина дни, а днес започна като титуляр за "червените" в контролата срещу Сливнишки герой. В отбора се завърна и централният защитник Апостол Попов, който по-рано днес се разбра с клуба за двегодишен договор. Добри впечатления остави и каращият проби френски халф Никола Байо. (Детайлен преглед на новината)

Флоран Малуда, който се оказа ненужен в Челси, реши да продължи кариерата си в Турция. 33-годишният френски полузащитник подписа договор с Трабзонспор. Междувременно, медиите в южната ни съседка съобщават, че черноморският гранд планира да се подсили и с бившия нападател на Борусия Дортмунд Лукас Бариос, който в момента се подвизава в първенството на Китай.



Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни трескаво се надява да напусне клуба до края на август, съобщава "Гардиън". Източници на медията твърдят, че футболистът е бесен от изказванията на новия мениджър на Юнайтед Дейвид Мойс. (Детайлен преглед на новината)

Удинезе готви тежък удар по „Левски”. Италианският клуб иска да отмъкне от "Герена" талант №1 Антонио Вутов. Очаква се дори плеймейкърът да пътува до Удине в понеделник, съобщава „Меридиан Мач”. (Детайлен преглед на новината)

Ръководството на Норич е отправило оферта на стойност 10 милиона евро за Фабио Куалярела от Ювентус, съобщава "Sky Sport Italia". Предложението е било отхвърлено от босовете на Старата госпожа. Въпреки това се твърди, че нападателят е поставен на тезгяха и от Юве чакат най-изгодната оферта за него. (Детайлен преглед на новината)

Сенегалският нападател Базил Де Карвальо, който през изминалата година играеше с екипа на Левски, се присъедини към белгийския втородивизионен клуб Уайт Стар Брюксел, съобщават местните медии. (Детайлен преглед на новината)

Испанският нападател Алваро Негредо е много близо до трансфер в английския вицешампион Манчестър Сити, съобщиха от неговия настоящ клуб Севиля. Президентът на испанския тим Хосе Мария дел Нидо добави, че сделката между двата клуба е въпрос на часове. (Детайлен преглед на новината)

От ръководството на Челси признаха, че клубът е отправил официална оферта за нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Както е известно, нападателят желае да напусне червените дяволи и сините за момента са отборът, който проявява най-сериозен интерес към Рууни. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Президентът на Пари Сен Жермен Нассер Ал-Хелафи заяви, че шампионите на Франция готвят оферти за някои от звездите на Барселона. Заедно с това босът на парижани категорично затвърди позицията, че клубът не желае да продаде Тиаго Силва на каталунците. (Детайлен преглед на новината)

Реал Мадрид ще направи опит да подпише със Златан Ибрахимович, съобщава "АС" от първа страница на днешния си брой. Таранът на Пари Сен Жермен е недоволен от факта, че парижани купиха Единсон Кавани и желае да напусне. Тази новина беше съобщена от президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис. (Детайлен преглед на новината)

Най-активният отбор на трансферния пазар - Монако, проектира поредната си бомба около бразилския нападател Хълк. Според "RMC Sport", ръководителите на монегаските възнамеряват да съберат Фалкао и Хълк, които бяха сформирали атомно дуо в Порто. Съобщава се, че в близките дни Зенит ще бъде изкушен с оферта от 60 млн. евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pobeda_svoboda
18.07.2013 12:24

Хълк много го надценяват-изобщо не струва толкова и освен топовният му удар аз не виждам кой знае какво в него!Да го взимат-нещата трудно ще се повторят като в Порто!

daledoria
18.07.2013 08:55

Тва е добре хълк и фалкао пак заедно ще зривят франция ама то няма как всеки играе заради парите футбола все пак е бизнес

simvol_bg
18.07.2013 00:14

Хълк и Фалкао бяха истински футболисти в Порто.Нищо лично,но сега вече започнаха без сърце да играят,само за парите..

radamel
17.07.2013 22:13

по добре да взимаме Руни вместо Хълк

Juan_Mata10
18.07.2013 11:38

Ами с ПСЖ същност имат многобройно фенове,но от къде толкова мозък да го проумееш,че са едни от обичаните френски отбори,а иначе,ако съберат пак бившото нападение на Порто ще е доста страшничко

clippers_LA_90
18.07.2013 09:18

Ти сляп ли си . какъв 15-ти на 17-ти *lol* цял ден е фен на Монако *lol*

gang_related
18.07.2013 09:10

Не виждаш ли 15ти Юли се е регистрирал! :Д:Д:Д Пък и Монако е тооооооооолкова "ВЕЛИК" отбор, че не се и съмнявам в многобройните му фенове!! Кво беше, 4 пъти шампион на Франция а? :Д хахахахах

Premierleague9
17.07.2013 23:31

От 2004*lol**joking*

asst
17.07.2013 23:27

От кога си фен на Монако? ХАХАХАХАХАХХАХАХАХА

marioooooooo
17.07.2013 22:06

Според мен е пресилено 60 милиона за Хълк.Колкото и да е класен,след този 1 сезон който направи в Зенит (тоест провален) трябва цената да му е паднала.Някъде 40-45 милиона трябва да е цената.Се пак какво искате.Отбори като Манчестър Сити,ПСЖ и Монако парите ги нямат за нищо *smile*

golemiq_geshan
17.07.2013 20:52

За 60 млн както се казва и Витсел ще им дадем като бонус *lol* Иначе в страни от шегата , ясно е че Хълк е страхотен играч , но явно очакваше много повече от Зенит трансфери , големи заплати ала бала , а като разбра , че ще си разчитаме предимно на наши момчета и се сдуха , явно е че иска слава , но с това си мислене няма да я получи в Русия , готов е да си тръгва , а според мен дори и за 40 млн евро ще го пуснем !

Premierleague9
17.07.2013 20:21

Хълк според мен реалната му цена е не повече от 25 млн. евро.

Karakondjuli
17.07.2013 20:19

Хълк не за отбор като Зенит просто там кариерата му ще пада се по надоло

SAYONARA888
17.07.2013 20:09

Хълк + Фалкао = атомно нападение + фиеста от голове

kris_666
17.07.2013 20:19

И Добър треньор трябва само с играчи не става! *smile*