Стоилов: Целта пред Ботев е да продължи напред в турнира

18:28
Стоилов: Целта пред Ботев е да продължи напред в турнира
Треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов взе участие в официалната пресконференция преди първия мач от втория предварителен кръг в Лига Европа срещу босненския " Зрински". Ето какво заяви той пред медиите в Мостар:

"На първо място искам да честитя успеха на "Зрински" в първия кръг. Оценяваме важността на срещата и знаем, че ни чака труден двубой. Наблюдавахме няколко мача на противника и смятам, че ни предстои тежко изпитание. В лицето на Мостар видях един добре организиран и дисциплиниран отбор. Имат футболисти със самочувствие и увереност. Надяваме се да се получи добър европейски мач и който е по-добър да спечели."

"Нормално е да имаме план за мача, но на първо място трябва да го реализираме на терена. Искаме да продължим в третия кръг и това е най-важното за нас. Предстоят ни два турнирни мача, в които искам "Ботев" да покаже най-доброто от себе си и да се класира за следващия етап."

"Не смятам, че сме в ролята на фаворит. Имам достатъчно опит в европейски мачове и доста пъти сме елиминирали отбори, които са се смятали за фаворити. Смятам, че във футбола фаворити няма, такива могат да бъдат само световните грандове. В случая се срещат два балкански отбора и който се представи по-добре в двата мача, той има по-големи шансове да продължи напред. Надявам се, че това ще бъде нашият отбор."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paunQ
17.07.2013 18:33

Не смятам, че Ботев ще имат проблеми с този съперник предвид играта, която показаха срещу Астана. *smile*

night_wolf1984
17.07.2013 18:50

И аз съм на това мнение*thumb_up*