Слован - Лудогорец, спечелен

12:01
Слован - Лудогорец, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 13 познати от 15 мача - 86.7% успеваемост

Залог на деня за 17.07.2013 г.



Няма спор, че в днешната програма на квалификациите в Шампионската лига това ще бъде гвоздеят в нея поне от гледна точка на българската аудитория. Информацията за Слован Братислава и за настоящото му състояние е наистина доста оскъдна, но на база на впечатленията от миналия сезон може да се констатира, че тимът притежава няколко по-класни изпълнители (двама или трима), а останалите състезатели категорично са на нивото или под него на тези на тима от Разград. Ключов ще бъде подходът на домакините в този мач. Дали те ще се опитат да вземат аванс с риск да получат гол или ще поставят акцента върху това да не получат попадение може да каже само техния треньор. Лудогорец ще копира тактиката си от мача с Левски в София за първенство, защото този мач като обстоятелства и ключовост се доближава поне на теория най-много до днешния. Тимът ще бъде добре подреден, но не затворен в своята половина и ще търси своите шансове. Сега на върха на атака ще бъде доста по-класен състезател (Платини) в сравнение с Кишада, който провали Лудогорец в решителния мач за титлата с Левски, след като пропусна няколко изключително изгодни положения (при 0:0) и днес разградчани ще имат всички шансове да се разпишат, ако Слован не играе само с идеята да не допусне гол. В родното първенство една от най-често изпълняваните опции от страна на Лудогорец беше точно тази, че през втората част на срещите му головете ще изобилстват и ще бъдат повече от тези през първата. Съперниците нагледа изглеждат равностойни, а в началото на мача няма как да не присъства и периодът на проучване, който вероятно ще остави развръзка за по-късно. Предложената ставка, обвързана с настоящия анализ, би следвало да й предаде стойност и така опитът с нея да изглежда напълно оправдан.

Прогноза: Повече голове през второто полувреме на мача; Коефициент: 2.10

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
17.07.2013 23:26

Браво Сотирка, много добра прогноза. Мистрал трудно може да се каже, че са им другарче защото Слован са няколко класи над Иртиш, а Левски е доказан провал в Европа. Иначе Лудофорец 2-ри сезон поред има навика да допуска в последните минути в Европа.

mistral
17.07.2013 23:31

Вярно, сините допуснаха 3 гола с човек повече срещу Антверп. Mea culpa.

mistral
17.07.2013 21:17

0-0 или 1-0 за някой е мачът според мен, макар че едва ли ще играя нещо. На словашки футбол не залагам, но не за друго, а просто като погледам някой мач 10 минути и заспивам *smile* Скучно ще е според мен и успех на Сотиров с прогнозата и поздрави за извънземния резултат до момента.

costanzo1
17.07.2013 18:44

Единствения играч на Слован който се отличава е нападателя им Павел Форт. Не знам как може да се говори за предимство в опита щом отбора им е оценяван близо 4 пъти по-малко от този на Лудогорец - 7млн. Аз също виждам мача в нормално темпо, без едностранни атаки и чак в последната четвърт да окажат домакински натиск. Такива мачове вече сме гледали,лошото е че Лудогорец неведнъж се е провалял. Добър избор е и Лудогорец да се класира,все пак в реванша ще са с Марселиньо и Барт.

joro_sotirov
17.07.2013 18:27

Първо извинявай за онзи ден. Видях, че си ме питал за линк за 365, а мен ме подгони работа и го прочетох чак на следващия ден, но съм писал тук и преди, че в ПроБет си има линкове за 365 и си работят постоянно.
За Викингит вече незнам колко клавиатури счупихме да пишем всички тук и най-вече Мистрал като ни светна за новостите в клуба. Срещу по-слабите тимове в дивизията следва да са фаворити винаги. А поглеждам според букитата в Скандинавия те са тотално в ролята на фаворит тук и 2-ката си става, ама ако човек да си оплете кошницата и на живо дори да не стане.

LoNsDaLe_
17.07.2013 20:26

Няма нищо, аз се оправих точно през вашите линкове. *beer* Иначе 1-1 свърши мача, което е добре след Японските загуби.

greenhool
17.07.2013 12:37

Като гледам формата на Лудогорец резултат от сорта на 1:0 няма да ме очуди..