Трансферен дневник (16.07.2013 г.)

18:46
Трансферен дневник (16.07.2013 г.)
Вижте всичко най-интересно от случилото се на трансферния пазар до този час на деня (16.07.2013 г.):

Официално финализирани трансфери

Полузащитникът на Ботев Пловдив Мариян Огнянов поднови договора си с клуба. Контрактът, който изтичаше следващото лято, бе продължен с две години. Така плеймейкърът ще остане в Ботев до лятото на 2016 година. (Детайлен преглед на новината)

Полузащитникът Даниел Георгиев стана официално осмият нов футболист на Черно море, след като днес подписа дългосрочен договор с клуба. Той беше част от тима на "Тича" преди 2 години. Преди него официално с контракти с Черно море се сдобиха 7 футболисти. Това са Михаил Венков, Стефан Станчев, Кирил Котев, Бакари, Тодор Паланков, Иван Коконов и Даниел Младенов. (Детайлен преглед на новината)

Вероятни трансфери, преговори в напреднала фаза

Тиаго Силва сякаш сложи точка на стремежите на Барселона за негов трансфер от Пари Сен Жермен на “Камп Ноу”, след като в официално комюнике чрез медийните си съветници потвърди, че няма да се мести от френския клуб. (Детайлен преглед на новината)

“Видях новината, че ще пътувам по-рано от предвижданото за Париж, за да се срещна с президента и новия треньор на ПСЖ за разговори за възможен трансфер. Това няма да стане, тъй като ще изпълня своя договор с клуба, където се чувствам реализиран”, пише в прессъобщението. (Детайлен преглед на новината)

Ливърпул очаква първата оферта за Реал Мадрид за Луис Суарес в идните няколко дни, може би дори днес, като тя ще включва Гонсало Игуаин и около 10 млн. паунда, твърди “Мирър”. (Детайлен преглед на новината)

Наполи ще инвестира част от получените за Единсон Кавани пари в играчите на Реал Мадрид Гонсало Игуаин и Раул Албиол, съобщават два от най-големите италиански спортни всекидневници. (Детайлен преглед на новината)

Камило Сунига е приел офертата на Ювентус за договор от 4+1 години срещу заплата от нето 2,5 млн. евро годишно, съобщи “Тутоспорт”. Не е ясно обаче дали колумбиецът ще изчака да изтече контрактът му с Наполи през лятото на 2014 година, преди да облече екипа на шампионите на Италия. (Детайлен преглед на новината)

Кевин Щроотман пристига довечера в Рим, за да премине медицински прегледи и да се присъедини към новите си съотборници от Рома, след като снощи бе завършена сделката с ПСВ Айндховен за 17+2 млн. евро. Това съобщи преди минути “Кориере дело Спорт”. (Детайлен преглед на новината)

Слухове и спекулации

Манчестър Сити е на ръба от завършването на покупката на Стеван Йоветич от Фиорентина за 28 млн. паунда, но и удари, поне засега, на камък в сделката със Севиля за Алваро Негредо, предава “Дейли Мейл”. (Детайлен преглед на новината)

“Гражданите” ще платят на “виолетовите” начална цена от 23 млн. паунда плюс 5 млн. бонуси за 23-годишния черногорски национал, за да стигнат до пълната неустойка за прекратяването на договора му. (Детайлен преглед на новината)

Полузащитникът на Барселона и испанския национален отбор по футбол Франсеск Фабрегас няма да премине в английския шампион Манчестър Юнайтед. (Детайлен преглед на новината)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

degea97_
16.07.2013 23:02

От топката на контузен играч ? Какви са тия снимки бе хаха

Fabregas_boy
16.07.2013 20:12

Полузащитникът на Ботев Пловдив Мариян Огнянов поднови договора си с клуба. Контрактът, който изтичаше следващото лято, бе продължен с две години. Така плеймейкърът ще остане в Ботев до лятото на 2016 година. Някой може ли да ме светне кое му е трансферното на това.*joking*