Биркиркара - Марибор, спечелен

16:02
Биркиркара - Марибор, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. юли: 12 познати от 14 мача - 85.7% успеваемост

Залог на деня за 16.07.2013 г.



Биркиркара спечели супер финала на първенството на Малта през миналия сезон срещу Хибърнианс и така завърши кампанията като шампион на страната. Поради предстоящото участието на тима в квалификациите на Шампионската лига бяха привлечени няколко безспорно класни попълнения. Нападателят Франк Темиле дойде от втория тим на Динамо Киев (бил част и от представителния отбор), но голямата звезда е неговият евентуален партньор в атака Демба Тоуре, който преди дова беше в Лион, Грасхопърс и Реймс, а е и бивш национал на Сенегал. Селекцията не приключи до тук, като бяха привлечени и Рикардо Хименес и Джонатан Мациоел, които имат богат опит по испанските и бразилските терени. Биркирката има богат международен опита (и куп чуждестранни играчи освен тези), като целта на новите попълнения е да дадат необходимата класа, за да може тимът все пак да бъде конкурентен на първите си съперници в турнира на богатите. Безспорно Марибор е по-силен от своя съперник и натрупа доста международен опит в последните години, но той се раздели с архитекта на всичко това - своя старши треньор, който пое Щурм Грац в Австрия. Гостите ще разчитат на доказаните голмайстрски качества на бразилския си капитан Таварес, но няма да бъде изненада, ако развръзката остана за реванша. Няма спор, че тези инвестиции от страна на Биркиркара целят сериозно представяне точно в подобни мачове и то домакински.

Прогноза: Победа за Биркиркара при + 1.5 гола (АХ); Коефициент: 1.75

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
17.07.2013 11:59

Днеска Шонан 1Х- @1.80 и 1-чката на Кашива Р-@1.85 от системата. *cigarette*

devic
16.07.2013 18:58

2.42 пизлен да води до полувремето. при атака с 8 човека и игра на една врата мисля да го пробвам.

JORO_87
16.07.2013 16:42

Шериф 1-0, Ширак-Партизан 0-2 и Лудогорец 1-1

JORO_87
16.07.2013 16:35

Шериф си е ъндър отвсякъде даже 1-0 на точен а Динамо Загреб, Стяуа и Виктория Пилзен ще си вземат мачовете на хендикап.

devic
16.07.2013 16:27

с цялото ми уважение ама тоя залог ми се струва леко хазартен,все пак става дума за отбор от малта..........аз съм си избрал левадия-пандури 2 и ъндъра на шериф-сутиеска. сега гледам цскарското ТНС и ми изглеждат малко надценени,пък и азиатския на 2.23 не е никак лош.