Пирин благодари на привържениците си

16:52
Пирин благодари на привържениците си
Ръководството и футболистите на Пирин Благоевград изказаха благодарност на своите привърженици за подкрепата, която те оказаха на тима по време на финалната среща с Литекс от турнира за Купата на България, играна снощи на стадион "Георги Аспарухов".

Феновете на "орлетата" бяха по-многобройни от ловешките привърженици. Публиката на Пирин не спря нито за миг да подкрепя тима, дори след края на двубоя, който благоевградчани загубиха с 0:3. Привържениците на "орлетата" направиха страхотна хореография, създадоха отлична атмосфера и подкрепяха отбора, повдигайки самочувствието на футболистите. Ето и пълният текст на благодарствената декларация:

"БЛАГОДАРИМ ВИ! На 26 май 2009 благоевградската общественост доказа, че има място сред челните места в йерархията на българския футбол. ФК Пирин АД изказва искрените си благодарности към хората дошли да подкрепят отбора във финалния двубой на стадион Георги Аспарухов. Вие направихте това по един уникален и най-вече цивилизован начин, вдигайки самочувствието на отбора и това на благоевградчани. Искрени благодарности към привържениците на Пирин от Благоевград, областта, страната и чужбина, които не спряха нито за миг да подкрепят любимия отбор, като през всичките 90 минути и при награждаването направиха така , че всички ние да се чувстваме горди. Няма публика в България, която да направи подобна атмосфера във футболен двубой на чужд стадион и да бъде толкова многобройна. Поклон пред такава публика. Искрени благодарности към фен клуб АК Пирин СС, организирал прекрасна хореография с една феерия в зелено от хиляди знамена, шалове и фойерверки. И ако резултата на футболния терен бе негативен за ФК Пирин, то този на трибуните Вие го спечелихте безапелационно. С подкрепата на такава публика футболната идея Пирин Благоевград ще пребъде във времето. БЛАГОДАРИМ ВИ! От ръководството и футболистите на ФК ПИРИН АД."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_manutd_7
27.05.2009 18:32

Браво на момчетата.Биха Левски и ЦСКА, за да стигнат до почетното второ място.Не е малко за такъв скромен отбор *wink* Дайте да пием по едно Пиринско, а? *smile*